1. Tilbake

25.mai.2022 - Stokke

ALSO Channel Trends + Vision var en stor suksess!

Vi hadde stor støtte for årets Channel Trends + Visions (CTV)-arrangement 2022. Dagen startet med en internasjonal livestream fra Warszawa, hvor 200 inviterte gjester var fysisk tilstede i henhold til ALSOs hygiene- og sikkerhetstiltak, og ettermiddagen gikk med lokale virtuelle presentasjoner og paneldebatter.

To spesielle høydepunkter fra dagen er den direktesendte paneldebatten i Warszawa, hvor temaene X-as-a-Service og bærekraft ble diskutert. XaaS-debatten resulterte i et foredrag på både høyt teknisk nivå og med viktig markedsinnsikt. Den internasjonalt relevante bærekraftsdebatten tydeliggjorde hvordan temaet har fått høy aktualitet i vår bransje, og ga konkret innsikt i hvordan både forhandlere og sluttkunder kan gjennomføre mer bærekraftige tiltak.

For ALSO er CTV et arrangement hvor vi viser at vi er mer enn en distributør. Vi er også en initiativtaker, et forum og en sparringspartner. Temaene dekker de viktigste trendene i vår bransje, for våre kunder og for våre ansatte. Vi ser frem til å ta diskusjonene videre.

Hvis du ikke deltok på CTV, er det ikke for sent. Du kan fortsatt registrere deg på www.alsoctv.com, hvor alle presentasjonene vil være tilgjengelige frem til 31. mai.

Kontakt

Din kontakt for alle mediahenvendelser:

Giorgio Ascoli

giorgio.ascoli@also.com
Martina Ascoli

martina.ascoli@also.com
Beate Flamm
+49 151 61266047
beate.flamm@also.com