1. Tilbake

10.jan.2022 - Stokke

Nytt på ALSO Cloud Marketplace: Tilbud fra CrowdStrike Managed Security Service Provider

Beskyttelse av data, særlig dersom det dreier seg om opphavsrett, er en av de vanskeligste utfordringene selskaper står overfor i dag. ALSOs digitale plattform for cybersikkerhet byr på et utvalg av applikasjoner og tjenester som hjelper sikkerhetsspesialister til å lykkes med oppgaven. Nå har den ledende cybersikkerhets teknologileverandøren CrowdStrike kommet i ALSO Cloud Marketplace.

Cloud native-plattformen CrowdStrike Falcon tilbyr en løsning hvor en og samme agent stopper innbrudd, datatyveri og cyberangrep i et sømløst samarbeid mellom mennesker, teknologi og prosesser.

CrowdStrike Managed Security Service partnerprogram tilbyr MSSP-er en endepunktsløsning for sikkerhet som gir kundene et høyt nivå av beskyttelse og som er enkel å innføre og administrere.

Jan Bogdanovich, SVP Consumptional Business hos ALSO Holding (SIX: ALSN), sier: “CrowdStrike er et verdifullt tillegg i vår portefølje av sikkerhetsløsninger. Vårt selskap kjenner godt til ALSO Cloud Marketplace, som tilbyr alle nødvendige verktøy tjenestetilbydere trenger for å kontrollere, fakturere og administrere tjenester på én plattform. Vi er overbevist om at dette er den mest effektive måten for å levere og administrere MSSP-produkter.”

Produktene er tilgjengelige på ALSO Cloud Marketplace for alle ALSO-land.

ALSO Holding AG (ALSN.SW) (Emmen/Sveits) er en av de ledende teknologileverandørene for IKT-industrien, og er aktiv i 28 land i Europa og i totalt 94 land over hele verden via PaaS-partnere. ALSO-økosystemet omfatter et totalt potensial på rundt 110 000 forhandlere, som vi tilbyr maskinvare, programvare og IT-tjenester fra mer enn 700 leverandører i over 1340 produktkategorier. I ånden til den sirkulære økonomien tilbyr selskapet alle tjenester fra levering til vedlikehold fra en enkelt kilde. Virksomheten omfatter forsyning, løsninger og service. Tilbudet inneholder transaksjonsspekteret av maskinvare og programvare. Solutions-divisjonen støtter kunder i utvikling av skreddersydde IT-løsninger. Abonnementsbaserte skytilbud samt plattformer for cybersikkerhet, virtualisering og AI er fokus for tjenesteområdet. Hovedaksjonær er Droege Group, Düsseldorf, Tyskland. For mer informasjon, besøk: https://also.com.

ALSO – Teknologileverandøren – ALSO Holding AG

ALSO – Teknologileverandøren er en av de ledende teknologileverandørene for IKT-industrien i 28 land i Europa og 94 land over hele verden PaaS-partnere.

Droege Group

Droege Group (grunnlagt i 1988) er et uavhengig rådgivnings- og investeringsselskap under fullt familieeierskap. Selskapet fungerer som spesialist for skreddersydde transformasjonsprogrammer med sikte på å øke selskapets verdi. Droege Group kombinerer sin familiedrevne virksomhetsstruktur og kapitalstyrke i en forretningsmodell med familiekapital. Konsernet gjennomfører direkteinvesteringer med egenkapital i bedriftens ringvirkninger og mellomstore selskaper i ”spesielle situasjoner”. Med det ledende prinsippet “utførelse - etter kunstens regler” er gruppen en pioner innen kjøringsorientert bedriftsutvikling. Droege Group følger en fokusert investeringsstrategi basert på nåværende megatrender (kunnskap, tilkobling, forebygging, demografi, spesialisering, fremtidig arbeid, shopping 4.0). Entusiasme for kvalitet, innovasjon og hastighet avgjør selskapets handlinger. De siste årene har Droege Group med suksess posisjonert seg i innenlandske og internasjonale markeder og opererer i 30 land. Mer informasjon: https://droege-group.com.

Direkte lenke til mediemeldingen: her

Kontakt

Din kontakt for alle mediahenvendelser:

Beate Flamm
+49 151 61266047
beate.flamm@also.com