Din vei inn

ALSO tilbyr deg spennende muligheter

Uansett om du fremdeles går på skole, studerer ved et universitet, eller om du allerede er en erfaren leder – vi tilbyr deg mulighetene du trenger for å gjøre suksess hos oss.

Fagpersoner

Du har allerede erfaring innen ditt yrke. Nå ser du etter noe nytt. Du ønsker nytt og/eller større ansvar og fremgang innen ditt valgte yrke. ALSO tilbyr mange muligheter til å realisere dine karriereambisjoner.

Ledere

Som leder ønsker du å ta på deg nye ansvarsoppgaver, å gjøre en forskjell med din erfaring, din kunnskap og dine lederskapskvaliteter, og å hjelpe til med ytterligere ekspansjon av vårt markedslederskap.

Studenter

ALSO tilbyr et bredt utvalg av muligheter for engasjerte og talentfulle studenter. Du har muligheten til å skaffe deg praktisk erfaring innen ICT-feltet i en praktikantstilling eller et jobb-studie-program, eller når du ferdigstiller din bachelor-/masteroppgave eller doktorgradsavhandling. Under denne prosessen kan du få verdifulle kontakter for din fremtidige yrkeskarriere, og ta et viktig skritt mot en karriere i ALSO.

Praksisplasser/yrkesopplæring

Yrkesopplæring hos ALSO er et glimrende grunnlag for din inntreden i arbeidslivet. Vi tilbyr yrkesopplæring for unge mennesker på våre fabrikker og kontorer. De fleste blir værende hos ALSO etter å ha fullført opplæringen, og har dermed muligheten til å kvalifisere seg for andre attraktive stillinger ved å ta del i kontinuerlige utdanningskurs som er støttet av selskapet.