Intel NUC gjør datamaskinen til et gjør-det-selv-prosjekt

For noen år siden oppdaget Intel at interessen for stasjonære datamaskiner falt. Det var ikke lenger like enkelt å selge stasjonære datamaskiner som det var på 90-tallet. Intel måtte derfor gjøre noe og bestemte seg for å blande desktop og moderne datateknologi. Resultatet var Intel NUC-serien. NUC står for Next Unit of Computing og er Intels svar på Barebones. Det er en delvis montert datamaskin som bare består av en prosessor, hovedkort og strømforsyning.


Det skiller seg klart fra desktops, hvor alt fra maskinvare til programvare er valgt på forhånd. Men det er klart en fordel at kundene nå har muligheten til å tilpasse datamaskinen til deres behov. De trenger din kompetanse og veiledning om hva som skal til for å bygge den perfekte datamaskinen.


Som med andre gjør-det-selv-prosjekter er det viktig med god samarbeid. Kundene trenger sikkerhet og god veiledning hvis de skal lykkes med et slikt gjør-det-selv-prosjekt som Intel NUC er.


Kundenes eneste begrensning er deres fantasi og kunnskap. Med din kompetanse er det ingen grenser for hva kundene dine kan bygge med NUC-serien, noe som gjør serien svært allsidig.


Intel har gjort det veldig enkelt å samle og lett å forstå. Det kan gjøre små DIY prosjekter til allemannseie og gjøre mer interessert i hvordan en datamaskin fungerer og hva den består av.

Kundenes eneste problem er de mange valgene de har

Utvalget er stort og kundene trenger veiledning i å sette opp en god NUC-modell. Det krever at du forstår kundens behov. Hvis du gjør det vil de få en veldig god skreddersydd datamaskin til en lavere pris enn en ferdig datamaskin.


Programvare du kjenner

Du trenger heller ikke å bekymre deg for at den ikke kan kjøre Windows 10. Flere av modellene har Windows 10, slik at du også kan få kundenes NUC.


Den kan stå overalt

Med 10 cm i bredde og 4 cm i høyde tar den ikke mye plass. Den kan enkelt lagres bak en skjerm, slik at den ikke tar opp unødig plass i butikken, på kontoret eller i stuen.

Kjøp her

Konkurranse:

Dersom du har kjøpt en Intel NUC kan du bli med i konkurransen om å vinne to Sonos One.


Konkurransebetingelser:

  • Lag en tegning av en NUC og send til brian.duelund@also.com
  • Du kan sende inn èn tegning per kjøpte NUC fra 12.11 - 10.01.2019
  • Vi deler ut to premier à to stk Sonos One til en verdi av 3 550,-
  • En jury vil velge ut de beste tegningene og vinnerne blir kontaktet direkte.
  • Konkurransen varer til 10.01.2019
  • Vi gjør oppmerksom på at det er mottakerens plikt og ansvar å oppgi premiens verdi til skatt.

Relaterte produkter

Kontakt