Vinn med ALSO & HPE GreenLake Energize

Inngå HPE GreenLake-avtaler i 2022 og vinn en uforglemmelig luksusopplevelse i de sveitsiske Alpene for deg og teamet ditt.

Registrer deg i dag

Montreux

Feire dine
GreenLake-avtaler i 2022
i Sveits!

Med tette skoger, krystallklare innsjøer og frisk fjelluft er Sveits det perfekte reisemålet for å få ny energi etter et vellykket år med å levere GreenLake-prosjekter.

Montreux ligger ved bredden av Genèvesjøen ved foten av Alpene, og vil være basen for deg og opptil tre teammedlemmer for en uforglemmelig fire-dager med eventyr og avslapning.

Porsche Taycan

Den ultimate
alpin opplevelsen

Du vil oppleve det beste området har å tilby, fra gourmet-mat i skjermede luksusvillaer, til fantastisk utsikt fra toppen av snødekte fjell og ikke minst fordype deg i den raffinerte verden av sveitsisk urmakeri.

Alt dette, og sjansen til å oppdage regionens ulike destinasjoner i din egen luksuriøse elektriske Porsche Taycan.*

Registrer
deg nå!

Vinn med ALSO, HPE
og GreenLake Energize.

REGISTRER DEG

Her er det du trenger å vite for å delta

For å få sjansen til å vinne, må du ha en aktiv ALSO-konto og være en registrert HPE-partner med en aktiv partner-ID.

Etter at du har registrert deg, må du bli med på en kort 1-timers økt med et medlem av teamet vårt som vil ha en oppfrisknings-sesjon om HPE GreenLake, verdiforslaget og bestillingsprosessen gjennom ALSO.

Når du er ferdig, vil du få tilgang til en HPE GreenLake Energize-ledertavle der du vil se navnene på andre selskapene som også deltar og antall GreenLake-avtaler de har inngått og bestilt.

Registrer deg idag for GreenLake Energize!