EPOS

Effektiviser din virksomhet med EPOS. Kommuniser og samarbeid bedre - når som helst og hvor som helst - med løsninger som er basert på avansert lyd- og samarbeidsteknologi. Alt dette for å skape kraftfulle, pålitelige og brukervennlige løsninger for alle.

Populære Produkter

Les Mer

Produktkategorier

Les Mer

BrainAdapt™

EPOS designer lydløsninger basert på EPOS BrainAdapt™, en rekke banebrytende teknologier som samarbeider for å forbedre kognitiv ytelse. Så uansett om du er på kontoret, hjemme eller et sted midt i mellom, gir EPOS BrainAdapt™-teknologien de beste forholdene for hjernen din.

Rebranding av eksisterende produkter

Som en del av vår separasjon fra Sennheiser vil vi i løpet av 2023 rebrande for å kun produsere EPOS-merkede produkter. Funksjonalitet, ytelse, utseende og varenumre forblir de samme, bortsett fra at EPOS | Sennheiser-logoen vil bli erstattet med EPOS-logoen. På grunn av rebrandingen har vi valgt å tilby utvalgte produkter til gunstige priser. Produktene nedenfor er et utvalg av produkter som omfattes av dette. For en full oversikt, kontakt din ALSO-representant.

  • Når skjer rebrandingen? - Som partner har du fortsatt muligheten til å selge eksisterende co-branded EPOS-headset til de er utsolgt. Det er ingen tidsbegrensning fra våre partneres side. For EPOS vil overgangen skje senest den 30. november.
  • Oppdatert markedsføringsmateriell er tilgjengelig i EPOS Brandzone.
  • Oppdater din nettbutikk/hjemmeside med nyeste matriell via Brandzone.

Produkter i scope

Kontakt din lokale ALSO Product Manager for detaljer

kontakt


Utfasingprodukter og spesialtilbud gjelder frem til 30.11.2023, eller så lenge lageret rekker

I forbindelse med rebrandingen vil visse produkter bli utfaset, noe som betyr at de ikke lenger kan bestilles fra EPOS etter 30. november 2023. Inntil denne datoen vil vi tilby disse utfasingsproduktene til gunstige priser.

Kontakt din lokale ALSO Product Manager for å finne ut av hvilke produkter og tilbud som er relevante.

kontakt