EPOS

Effektiviser din virksomhet med EPOS. Kommuniser og samarbeid bedre - når som helst og hvor som helst - med løsninger som er basert på avansert lyd- og samarbeidsteknologi. Alt dette for å skape kraftfulle, pålitelige og brukervennlige løsninger for alle.

Velkommen til den nyskapende IMPACT 800-serien - En ny standard for kontoropplevelse!

Viktige salgsargumenter IMPACT 800

Branchens ledende stemmeopptak:

 • Opplev enestående stemmeklarhet med EPOS BrainAdapt™ teknologi, som tilpasser seg din unike stemme for krystallklar kommunikasjon.

Beskytt hjernen din:

 • Aktiv støydemping gir ikke bare en stille arbeidsplass, men en beskyttelse mot forstyrrelser, slik at du kan fordype deg i oppgavene uten avbrytelser.

Ny markedsstandard:

 • Ta et stort steg inn i fremtidens kontorkommunikasjon med IMPACT 800 – den nye standarden innenfor lydkvalitet, komfort og design.

Hold deg komfortabel hele dagen:

 • Designet for langvarig bruk, så du opplever enestående komfort selv under de lengste arbeidsdagene.

Ekte brukervennlighet:

 • Velg din foretrukne tilkoblingsmetode med Bluetooth®, DECT og kablede alternativer, og opplev en sømløs integrasjon som gjør arbeidsdagen din enklere.

Øk produktiviten i alle miljøer:

 • Avansert støydemping gir deg fokus uavhengig av arbeidsmiljøet, øker effektiviteten og klarheten i kommunikasjonen.

FÅ et profesjonelt inntrykk med en krystallklar lyd :

 • Skap et profesjonelt bilde med feilfri lydkvalitet, perfekt for dagens fjernarbeid og fleksible kontormiljøer.

Ideelt for fleksible medarbeidere og åpne kontorer:

 • Designet for den moderne arbeideren som trenger topp lydkvalitet uansett hvor arbeidsdagen fører dem, enten det er i et åpent kontor, et kundesenter eller hjemmekontor.

Møter kravene fra globale UC-partnere:

 • Våre avanserte stemmeopptaks- og støydempingsteknologier sørger for at våre produkter lever opp til de strenge kravene fra globale samarbeidspartnere.

Portofølje av Profesjonelle hodetelefoner fortsetter å vokse:

 • Med IMPACT 800 er du rustet for fremtiden i et marked som stadig vokser, og som krever det nyeste innen teknologi og funksjonalitet.

Hvorfor: IMPACT 800-serien representerer neste skritt inn i fremtiden for bedriftshodetelefoner, med fokus på overlegen teknologi, lydkvalitet, og komfort.

Hva: Introduksjon av IMPACT 800-serien med EPOS BrainAdapt™ teknologi, som setter bransjestandarden for førsteklasses lydopplevelser med Bluetooth®, DECT og kablede alternativer.

Hvem: Ideell for kontorer og kundesentre som søker en førsteklasses løsning for det neste åpne kontoret. Lydprestasjon sikrer at begge sider av samtalen for klar og engasjerende kommunikasjon.

Hvor: Globalt relevant - IMPACT 800-serien tar deg med inn i fremtiden av kontorkommunikasjon.

Populære Produkter

Les Mer

Produktkategorier

Les Mer

BrainAdapt™

EPOS designer lydløsninger basert på EPOS BrainAdapt™, en rekke banebrytende teknologier som samarbeider for å forbedre kognitiv ytelse. Så uansett om du er på kontoret, hjemme eller et sted midt i mellom, gir EPOS BrainAdapt™-teknologien de beste forholdene for hjernen din.

Rebranding av eksisterende produkter

Som en del av vår separasjon fra Sennheiser vil vi i løpet av 2023 rebrande for å kun produsere EPOS-merkede produkter. Funksjonalitet, ytelse, utseende og varenumre forblir de samme, bortsett fra at EPOS | Sennheiser-logoen vil bli erstattet med EPOS-logoen. På grunn av rebrandingen har vi valgt å tilby utvalgte produkter til gunstige priser. Produktene nedenfor er et utvalg av produkter som omfattes av dette. For en full oversikt, kontakt din ALSO-representant.

 • Når skjer rebrandingen? - Som partner har du fortsatt muligheten til å selge eksisterende co-branded EPOS-headset til de er utsolgt. Det er ingen tidsbegrensning fra våre partneres side. For EPOS vil overgangen skje senest den 30. november.
 • Oppdatert markedsføringsmateriell er tilgjengelig i EPOS Brandzone.
 • Oppdater din nettbutikk/hjemmeside med nyeste matriell via Brandzone.

Produkter i scope

Kontakt din lokale ALSO Product Manager for detaljer

kontakt


Utfasingprodukter og spesialtilbud gjelder frem til 30.11.2023, eller så lenge lageret rekker

I forbindelse med rebrandingen vil visse produkter bli utfaset, noe som betyr at de ikke lenger kan bestilles fra EPOS etter 30. november 2023. Inntil denne datoen vil vi tilby disse utfasingsproduktene til gunstige priser.

Kontakt din lokale ALSO Product Manager for å finne ut av hvilke produkter og tilbud som er relevante.

kontakt