ALSO CLOUD MARKETPLACE

Din lokale markedsplass med en rekke ulike skytjenester og verdiskapende tjenester

ALSO Cloud Platform er mye mer enn bare automatisk tildeling av skytjenester. Den er markedets mest omfattende nettbaserte markedsplass med en rekke funksjoner for salg, support, rapportering og selvhjelp for ulike skytjenester.

Se mer info på www.alsosoftware.no

  1. Tilbake

ALSO Cloud Marketplace

Cloud Vendors
ALSO Cloud Vendors bruker ALSO Cloud Marketplace til å gjøre tjenestene raskt og enkelt tilgjengelig for flere tusen Channel Partners og deres kunder. I tillegg optimaliseres tjenesteleveringen når den blir en del av ALSOs profesjonelle tjenester.

Cloud Independent Software Vendors (ISV)
Cloud ISVer fra hele verden med en abonnementbasert forretningsmodell kan søke om å bli en del av ALSO Cloud Marketplace. Markedet for skytjenester vokser, og i ALSO Cloud Marketplace samles Cloud ISVer og flere tusen europeiske forhandlere med deres sluttkunder.

ALSO Cloud Marketplace
Med ALSO Cloud Marketplace kan Cloud Vendors, Cloud ISVer og Channel Partners samle, integrere, tilpasse og håndtere en rekke ulike skytjenester i deres personlig tilpassede, skybaserte markedsplasser. ALSO Cloud Platform automatiserer skytjenestens livssyklus fra salg til fakturering. Dette gjør det enkelt å skape hybride tilbud kombinert med verdiskapende tjenester.

Channel Partners
Channel Partners bruker ALSO Cloud Marketplace til å gruppere, selge og håndtere skytjenester fra deres lokale ALSO Cloud Marketplace, og kombinere dem med eksisterende produkttilbud og verdiskapende tjenester for å skape et unikt, hybrid tilbud som passer best for deres marked.

Kunder
Benytter seg av tilbud som ALSO Channel Partners utarbeider og tilbyr dem.

Brukere
Benytter seg av skytjenester tilordnet av arbeidsgiveren.

Hvorfor er ALSO Cloud Marketplace riktig for deg?

FORDELER FOR CHANNEL PARTNERS

  • Et bredt utvalg med skytjenester. Få tilgang til en rekke skytjenester av høy kvalitet fra forskjellige Cloud Vendors og Cloud ISVer.
  • Alt på ett sted. Grupper, selg og håndter en unik blanding av tjenester i ulike kategorier med dokumentert markedsetterspørsel.
  • Verdiskapende tjenester. Ta i bruk ALSOs verdiskapende tjenester, som Financial og Marketing, for å sikre rask lansering og enkel tilgang til skyen.
  • Lokalt. Benytt deg av tjenester fra en lokal markedsplass med lokalt språk, valuta, support og levering, og få gleden av markedsekspertisen til det lokale ALSO-teamet.

FORDELER FOR CLOUD VENDORS OG CLOUD ISVER

  • Rask omsetning. Cloud Vendors og Cloud ISVer øker omsetningen når de raskt og enkelt når ut til flere tusen lokale Channel Partners og deres kunder.
  • Rask lansering. Lanser tjenestene raskt i ALSO Cloud Marketplace, og fokuser på de lanseringsaktivitetene som skaper mest verdi.
  • Reduser kostnader. Bruk ALSOs tjenesteportefølje og ALSOs profesjonelle tjenester til å optimalisere og håndtere dine egne tjenester.
  • Øk verdiskapingen. Utnytt økende etterspørsel etter skytjenester, og bli godkjent som Cloud Vendor eller Cloud.

Kontakt:

ALSO Cloud Marketplace
(Norge)

Telefonen +47 6711 4044

E-post: cloud.no@also.com