1. tilbake

04.jan.2018 - Stokke

ALSO starter partnerskap med Scale Computing over hele Europa

ALSO innleder samarbeid med Scale Computing, en markedsledende tilbyder av integrerte løsninger for lagring, servertjenester og virtualiseringsprogramvare. ALSO vil integrere Scale’s HC3-løsning med Lenovo-servere for å utvide bruken av hyperkonvergerte løsninger over hele Europa.

«HC3-løsningen fra Scale kompletterer vår eksisterende produktportefølje. Gjennom integrasjonen med Lenovo-servere medfører den forenklet administrasjon og de kostnadsbesparelsene som dagens IT-miljøer forventer. Vi har forpliktet oss til å levere IT-tjenester av høy kvalitet gjennom samarbeid med ledende leverandører, og vårt partnerskap med Scale Computing illustrerer dette på en god måte. Vi ser frem til å arbeide med Scale for å hjelpe kundene våre møte utfordringene ved tradisjonell virtualisering,» sa Gustavo Möller-Hergt, CEO for ALSO Holding AG.

«Vi er stadig på jakt etter nye og innovative partnere over hele EMEA for å hjelpe oss å utvide utbredelsen av hyperkonvergens,» sa Johan Pellicaan, MD & VP for EMEA hos Scale Computing. «ALSO har bygget opp en sterk markedsplass med virksomhet i 15 land, og setter sin ære i å tilby et fullt spekter av IT-løsninger. Dette er et spennende grep, og vi ser frem til å arbeide i et strategisk partnerskap for å øke salget av HC3-løsningen i Europa.»

Scale Computing tilbyr en enkelt, sømløst integrert portefølje som bringer lagring, servere og virtualisering sammen i en felles anvendelse som er skalerbar, selvreparerende og enkel å administrere. Produktet vil bli solgt på Lenovos maskinvare, og vil gi dramatisk reduserte kostnader og kompleksitet. Applikasjonen er enkel å bruke, og krever ingen ekstra lisensgebyrer eller opplæring. Med den ekstra evnen til å skaleres når og hvor behovet oppstår, lar den organisasjoner vokse uten behov for overanskaffelser av lagringskapasitet.