1. tilbake

14.nov.2017 - Stokke

ALSO utvider Cloud Marketplace med Compello for enklere fakturabehandling

ALSO utvider Cloud Marketplace med Compello Invoice Approval, et solid faktureringssystem som øker effektiviteten og produktiviteten for brukerne. Compello har en rekke viktige funksjoner som fakturaskanning, fakturatolkning (OCR), distribusjon, godkjenning og overføring til regnskapssystemer.

Compello er fleksibelt, og gir bedrifter bedre kontroll og oversikt over fakturaflyten. Takket være et intuitivt og brukervennlig design er det enkelt å ta i bruk systemet, og man kan spare penger fra første dag.

«ALSO Cloud Marketplace lar kundene våre automatisere et stadig økende antall oppgaver som tidligere var manuelle, slik at de kan fokusere på kjernevirksomheten i stedet for å bruke tid på administrative oppgaver. Vi er glade for å kunne melde at Compellos fakturasystem nå blir tilgjengelig på Cloud Marketplace, ettersom det støtter vår visjon om å levere nyttige og tidsbesparende digitale tjenester for våre kunder», sa Thorlakur Thorgeirsson, leder for Vertical Cloud Services hos ALSO Holding AG.

«Hos Compello har vi sterkt fokus på digitalisering, automatisering og SaaS-tjenester. Vi er derfor stolte av å bli en del av ALSO Cloud Marketplace, og bidra til utviklingen av skybaserte tjenester og innovative teknologier. Vi har store forventninger til vårt samarbeid med ALSO for å forenkle fakturabehandlingen for våre kunder,» sa Gustav Line, CEO for Compello Group.

Compello Invoice Approval er nå tilgjengelig på ALSO Cloud Marketplace.

Kontakt

Din kontakt for alle mediahenvendelser:

Simon Hertwig
+49 89 809902525
shertwig@brunswickgroup.com