1. tilbake

14.jul.2017 - Stokke

ALSO utvider Cloud Marketplace med Norton Small Business

ALSO utvider sikkerhetstilbudet i Cloud Marketplace med Norton Small Business fra Symantec. Løsningen som er utviklet for å hjelpe og beskytte bedrifter med færre enn 20 ansatte, kommer med et fleksibelt design som gjør det mulig å legge til beskyttelse på nye enheter fortløpende.

Undersøkelser som Symantec nylig har gjennomført viser at de fleste ransomware-trusler er tilfeldige, og at bedrifter og forbrukere opplever å bli infisert på lignende vis. Likevel har et lite antall grupper begynt med målrettede angrep mot bedrifter, med den hensikt å infisere flere datamaskiner på ett og samme nettverk, og kryptere verdifulle data. Norton Small Business hjelper bedrifter med å beskytte seg mot selv de mest sofistikerte angrep, uavhengig av enhet og operativsystem, som Windows-PC, Mac’er, Android-telefoner og nettbrett, så vel som iPhone og iPad.

I tillegg til avansert antivirus-, antispion- og anti-skadeprogramvare omfatter Norton Small Business også Nortons Mobile Insight, som skanner og identifiser skadelige eller tvilsomme apper før de blir installert. Den gir også muligheten til å fjernstyre enheter som er tapt eller stjålet, slik at man kan slette data eller låse enheten. Ingen IT-ferdigheter er påkrevd for installasjon.

«Nå når Nortons profesjonelle sikkerhetsfunksjoner er tilgjengelig på ALSO Cloud Marketplace, kan vi levere et fullservicetilbud til våre forhandlere. Med Norton Small Business kan vi levere et fleksibelt produkt, som kombinerer flere nivå av beskyttelse med en enkel abonnementstjeneste,» sa Aleksi Partanen, Senior Vice President for Digital Services hos ALSO Holding AG.

«ALSO Cloud Marketplace gir oss en viktig ny kanal mot små bedrifter. Ettersom mange av disse bedriftene mangler en IT-avdeling som kan beskytte dem mot en økende cyberfare, anser vi vårt partnerskap med ALSO som en gylden anledning til å utstyre disse bedriftene med vår betrodde sikkerhetsløsning,» sa Robert den Drijver, Benenord Consumer Territory Director for Symantec.

Norton Small Business er nå tilgjengelig i ALSO Cloud Marketplace.

Kontakt

Din kontakt for alle mediahenvendelser:

Simon Hertwig
+49 89 809902525
shertwig@brunswickgroup.com