1. tilbake

03.jul.2017 - Stokke

ALSO forenkler informasjonsbehandling med Therefore™ Online SMB

I samarbeid med Canon Europa utvider ALSO sitt Cloud Marketplace med Therefore™ Online SMB. Therefore™ er en enkel og elegant skyløsning for informasjonsbehandling, som gjør lagring og gjenfinning av kritiske data og dokumenter til en lek. Med smidig filbehandling, som er enkel å implementere og enda enklere å bruke, hjelper Therefore™ Online SMB bedrifter av alle størrelser med å øke produktiviteten, øke sikkerheten og tilgjengeligheten for dokumentene deres.

Therefore™ leveres ferdig konfigurert og kan tas i bruk umiddelbart. Løsningen lar bedrifter lagre og gjenfinne forretningskritiske dokumenter raskt, med et sikkert og velorganisert system. Dokumentene kan åpnes og redigeres fra hvor som helst med smarttelefon, nettbrett eller PC.

«Å bygge bro over gapet mellom fysiske produkter og skytjenester er en utmerket måte å tilby komplette løsninger, som hever kundeopplevelsen. Med dette for øyet er vi glade for å kunne tilby Therefore™ på ALSO Cloud Marketplace,» sa Thorlakur Thorgeirsson, Cloud ISV Manager for ALSO.

«Vårt mål er å levere et enkelt og effektivt system for informasjonsbehandling, som gir kundene brukervennlig og sikker tilgang til forretningskritisk informasjon. Ved å utnytte vår avanserte skybaserte plattform, er vi trygge på at vi kan levere en enkel og pålitelig løsning. Vi ser frem til å tilby denne tjenesten for et bredt utvalg av kunder gjennom vårt partnerskap med ALSO,» sa Michael Lebeda, CEO for Therefore Corporation.

Therefore™ Online SMB er nå tilgjengelig på ALSO Cloud Marketplace.

Kontakt

Din kontakt for alle mediahenvendelser:

Simon Hertwig
+49 89 809902525
shertwig@brunswickgroup.com