1. tilbake

30.jun.2017 - Stokke

ALSO forenkler arbeidsflyten med BPM-verktøy fra FlowForma®

ALSO inngår samarbeid med FlowForma®, den ledende leverandøren av BPM-verktøy (Business Process Management) for Microsoft Office 365. FlowForma® er i ferd med å revolusjonere den tradisjonelle BPM-bransjen med sin nyskapende tilnærming til å utvikle BPM-produkter på, som setter brukere i stand til å lage og effektivisere prosesser på den velkjente SharePoint-plattformen, uten å måtte ha kunnskaper om koding.

Det prisbelønte Office 365-tillegget FlowForma® setter brukere i stand til implementere forretningsprosesser raskt og fleksibelt. Den logikkbaserte, kodefrie arbeidsflyten lar brukere raskt iverksette prosesser som ansettelser, utvikling av nye produkter og kliniske studier, noe som øker organisasjonens effektivitet og produktivitet.

«Vi er stolte av å kunne presentere BPM-verktøy fra FlowForma®. Med en kraftfull arbeidsflytløsning og dokumentgenerering sømløst integrert i ett enkelt produkt, representerer FlowForma® BPM for Microsoft Office 365 et glimrende supplement til ALSO Cloud Marketplace,» sa Thorlakur Thorgeirsson, Cloud ISV Manager for ALSO.

«Verktøyet Flow Designer fra FlowForma® skaper komplette løsninger på SharePoint-plattformen, designet for personer som forstår forretningsmessige behov: konsulenter, analytikere og ledere. Vårt partnerskap med ALSO vil sette oss i stand til rask utvidelse til nye markeder, og gi prosesseiere i organisasjoner og virksomheter tvers over Europa verktøy til å strømlinje sine prosesser og øke produktiviteten,» sa Neil Young, CEO for FlowForma®.

FlowForma® BPM er nå tilgjengelig på ALSO Cloud Marketplace.

Kontakt

Din kontakt for alle mediahenvendelser:

Simon Hertwig
+49 89 809902525
shertwig@brunswickgroup.com