1. tilbake

01.mar.2017 - Stokke

ALSO tilbyr nå WePrintSmarter i Norge

WePrintSmarter er en ny online markedsplass for utskriftstjenester som hjelper forhandlere å utvide sin forretning på utskriftsområdet. Den første tjenesten som tilbys via WePrintSmarter er SmartSupplies, en fullt ut automatisert bestillingsløsning for skriverrekvisita.

«Vi gir våre forhandlere nye muligheter med denne nye plattformen. WePrintSmarter er utviklet av ALSO, og er en ledende online markedsplass for verdiøkende utskriftstjenester, som hjelper forhandlere med å utvide sin forretning på utskriftområdet. Med dette initiativet utvider ALSO sin omfattende tjenesteportefølje videre. De innovative WePrintSmarter-tjenestene har en modulær oppbygging, som hjelper stadig flere forhandlere og leverandører med å optimalisere håndteringen av kundenes utskriftsbehov,» sa Espen Zachariassen, Chief Customer Officer for ALSO Norge AS.

Den første tjenesten på WePrintSmarter er SmartSupplies, en nettbasert løsning som fullt ut automatiserer bestilling og leveranse av toner- og blekkpatroner til alle merker av skrivere og multifunksjonelle enheter. Tjenesten gir forhandlere en kontinuerlig strøm av ordre på rekvisita uten at kundene trenger å bestille manuelt fra forhandlerens nettbutikk, eller kjenne de nødvendige artikkelnumrene.

Det er helt kostnadsfritt å registrere seg som bruker av SmartSupplies, Etter registrering får kundene tilgang til SmartSupplies-portalen, hvor de har en komplett oversikt over alle skriverne i nettverket sitt. Den detaljerte visningen av hver skriver viser bruk og gjenværende beholdning av blekk og tonerkassetter. Systemet tilbyr også forhandlere nye forretningsmuligheter, siden de kan identifisere og tilby kundene nye utskriftsløsninger for utdaterte enheter i skrivernettverket.

Den store fordelen med SmartSupplies er at den lar forhandlere og kundene deres stille inn skriverne for automatisk gjenbestilling av rekvisita. Når beholdningen av rekvisita til tilkoblede skrivere minker, vil en automatisk ordre bli opprettet av ALSO og sendes direkte til kunden på vegne av forhandleren. Det er ingen kompliserte kontrakter; kundene betaler bare for det de bruker.

Etter en vellykket lansering av WePrintSmarter i Danmark i januar 2017, lanserer ALSO nå den nye tjenesten i Norge.

For mer informasjon, besøk www.weprintsmarter.com , eller ta kontakt med din kunderepresentant hos ALSO.