1. tilbake

02.jan.2017 - Stokke

ALSO bistår kanalpartnere med migrasjon til Microsoft Azure

ALSO tilbyr tjenesten Assisted Migration til sine partnere. Med sertifiserte Microsoft-teknikere har ALSO både ekspertisen og kunnskapen til å sikre rask overgang og førsteklasses brukeropplevelse ved migrasjon til Microsoft Azure.

ALSO utvider Microsoft CSP-porteføljen i Cloud Marketplace med tjenesten Assisted Migration. Med den nye tjenesten får ALSOs kanalpartnere konfigurasjonsvalidering, deling av beste praksis, og kunnskap om migrasjonsprosesser. Assisted Migration er tilgjengelig for alle partnere i femten ALSO-land.

«Som den største indirekte Microsoft CSP-partneren i Europa, har vi samlet opp bred erfaring fra migrasjonsprosjekter. En av de viktigste faktorene for en vellykket migrasjon er å få tilgang til nok support når du trenger det. Ettersom ethvert prosjekt er unikt, vil det å tilby våre partnere ekstra ressurser og kunnskap i form av sertifiserte teknikere utgjøre en ekstra forskjell for å oppnå vellykkede migrasjonsprosjekter med den beste kundeopplevelsen», sa Gustavo Möller-Hergt, CEO for ALSO Holding AG.

Microsoft leverer en rekke fordeler og nye forretningsmuligheter for Microsoft-partnere på global basis. Virksomhetsdrift på Azure-plattformen er en voksende trend, og migrasjoner fra eksisterende lokale datamiljøer til den offentlige nettskyen blir stadig vanligere. Formålet med assisterte migrasjonstjenester er å senke terskelen for å selge Azure, og få migrasjonen til å skje raskere og enklere.

For mer informasjon og tilgang til ALSO Cloud Marketplace, se www.alsocloud.no .

Kontakt

Din kontakt for alle mediahenvendelser:

Simon Hertwig
+49 89 809902525
shertwig@brunswickgroup.com