12.des.2023 - Stokke

Oppkjøpet av Commaxx gjennomført: ALSO styrker kompetansen på skytjenester ytterligere

Etter godkjenning fra relevante myndigheter i Danmark, Sverige og Norge, er oppkjøpet av merverdidistributøren Commaxx nå gjennomført. Som spesialist innen IT-infrastruktur og cybersikkerhet (Citrix)og med lang erfaring som skytjenesteleverandør, er selskapet en utmerket match for ALSOs vekststrategi.

Spesielt vil deres løsningskompetanse og tekniske kunnskap innen privat, offentlig og hybrid sky utfylle teknologileverandørens kunnskap. Utvekslingen av denne kunnskapen og utviklingen av tilleggstilbud både i Norden og i andre land vil føre til en utvidelse av porteføljen i et av de for tiden raskest voksende områdene innen IT.

Gustavo Möller-Hergt, administrerende direktør i ALSO Holding AG (SIX: ALSN): "Den fortsatte utviklingen av kunstig intelligens fører til en kraftig økning i etterspørselen etter løsninger, spesielt innen cloud computing og datasentre. Oppkjøpet setter oss i en enda bedre posisjon til å støtte våre SMB-partnere i å møte disse behovene. Sammen med det utvidede økosystemet er det en flott mulighet til å øke inntektsgenereringen til unike brukere gjennom ALSOs Cloud Marketplace.

Kontakt

Din kontakt for alle mediahenvendelser:

Beate Flamm
+49 151 61266047
beate.flamm@also.com