01.jan.2023

Azonprinter og ALSO kunngjør at de inngår partnerskap i Skandinavia for stasjonære DTF- og DTF UV-skrivere

Azonprinter, en produsent med hovedkontor i Kroatia, lager digitale skrivere som ligger i forkant av global innovasjon innen sin bransje. De vil nå samarbeide med ALSO, en europeisk teknologileverandør, om lansere DTF- og DTF UV-skrivere i A3-størrelse på markedet i Benelux-landene.

Azon er kjent for sin kreative tilnærming med tilpasning av maskiner på forespørsel, og tilfører DTF og DTF UV-domenet et nytt design. DTF-teknologi fungerer nå som en perfekt erstatning for DTG, og har tatt fullstendig over. DTF UV er en verdensomspennende suksess, og kan benyttes på ujevne overflater som en klassisk UV-skriver ikke kan nå.

Gjennom det nye samarbeidet vil også mindre til mellomstore bedrifter kunne dra nytte av disse teknologiene. Det vil åpne nye muligheter for dem, særlig ettersom DTF-teknologien ikke krever forbehandling av plaggene, og Azon tilbyr i tillegg de attraktive neonfargene som er fluorescerende. Dessuten er DTF UV vannbestandig og derfor egnet for en rekke bruksområder.

«Vår banebrytende teknologi er med på å forme fremtiden for digital utskriftsteknologi, og dette partnerskapet vil styrke posisjonen vår i markedet. Nå som vi lanserer DTF sammen med DTF UV-skrivere, vil sluttbrukere dra nytte av å kunne tilby tidligere umulige løsninger til kundene sine», sa Azonprinters administrerende direktør, M.Sc.El.Eng., Mladen Roško.

Jeroen Branders, leder for CoC-grafikk og 3D-utskrift i ALSO-konsernet: «Som markedsledende innen utskrift av grafikk og store trykk, er vi veldig glade for å legge Azons produktutvalg til i porteføljen vår. Vi vil skape ytterligere merverdi for partnerne våre i grafisk industri, men også for de verdiskapende forhandlerne (VAR-ene). Mottoet vårt, «Transform2Perform», kommer virkelig til sin rett med et partnerskap som dette, og tilbyr kundene våre toppmoderne teknologi som gjør dem i stand til å vokse og skalere virksomheten sin.»


ALSO Holding AG (ALSN.SW) (Emmen/Sveits), som er en av de ledende teknologileverandørene for IKT-bransjen, driver for tiden med aktivitet i 28 land i Europa og i totalt 143 land over hele verden via PaaS-partnere. ALSO-økosystemet tilbyr omkring 120 000 forhandlere av maskinvare, programvare og IT-tjenester fra mer enn 700 leverandører i over 1450 produktkategorier. I den sirkulære økonomiens ånd tilbyr selskapet alle tjenester, fra levering til renovering, fra én enkelt kilde. Forsyningsavdelingen omfatter det transaksjonsmessige spekteret maskinvare og programvare. Løsningsavdelingen støtter kunder i utviklingen av tilpassede IT-løsninger. Abonnementsbaserte skytilbud, samt plattformer for cybersikkerhet, virtualisering og AI, er det området Tjenester fokuserer på. Droege Group fra Düsseldorf i Tyskland er hovedaksjonær. Gå inn på www.also.com

Kontakt

Din kontakt for alle mediahenvendelser:

Gitte Willemsens
0489 362231
gitte.willemsens@also.com