20.okt.2022

ALSO er EMEA distribusjonspartner for 3D-printere fra Sintratec

Det sveitsiske selskapet Sintratec AG er en leverandør av førsteklasses løsninger for selektiv lasersintring (SLS), der tredimensjonale objekter produseres lag for lag ved hjelp av laserstråler. Selskapet tilbyr en komplett løsning fra programvare til 3D-skrivere og materialer til etterbehandling; rådgivning og service er også en del av den brukervennlige porteføljen.

Sammenlignet med konvensjonell produksjon tilbyr SLS 3D-utskriftsprosessen en rekke fordeler: Takket være laserens presisjon kan de mest komplekse delene produseres, robuste og støtbestandige, uten behov for støttestrukturer. Fleksible og elastiske gjenstander kan også skrives ut takket være det brede utvalget av SLS-materialer. I tillegg tillater SLS høy gjennomstrømning til en lav kostnad per del.

Bruksområdene er derfor mangfoldige: Sintratecs 3D-printere kan ikke bare brukes til prototypekonstruksjon og forskning, men også til produksjon. På grunn av den modulære utformingen av SLS-produksjonssystemet, er rask skalering like mulig som den perfekte tilpasningen til de respektive kundebehovene.

Espen Zachariassen, ALSO AS: "I lys av de pågående usikkerhetene i forsyningskjeden, fortsetter 3D-print å få betydning som et desentralisert produksjonsalternativ. Vi er glade for å integrere Sintratec, en annen 3D-print leverandør, i vårt økosystem. Med vår omfattende portefølje på dette området tilbyr vi omfattende og kompetente løsninger for ethvert behov."


ALSO Holding AG (ALSN.SW) (Emmen/Sveits) er en av de ledende teknologileverandørene for IKT-bransjen, for tiden aktiv i 29 europeiske land og i totalt 144 land over hele verden via PaaS-partnere. ALSO-økosystemet omfatter et samlet potensial på rundt 120 000 forhandlere, som vi tilbyr maskinvare, programvare og IT-tjenester fra mer enn 700 leverandører i over 1450 produktkategorier. I den sirkulære økonomiens ånd tilbyr selskapet alle tjenester fra levering til reprosessering fra en enkelt kilde. Forretningsaktivitetene omfatter områdene forsyning, løsninger og service. Supply består av transaksjonsutvalget av maskinvare og programvare. Løsninger støtter kunder i utviklingen av skreddersydde IT-løsninger. Abonnementsbaserte skytilbud samt plattformer for cybersikkerhet, virtualisering og AI er kjernen i tjenesteområdet. Hovedaksjonær er Droege Group, Düsseldorf, Tyskland. For mer informasjon, besøk: https://also.com.