13.okt.2022 - Emmen

ALSO lanserer ende-til-ende IoT-applikasjon

Med tillegg av den grenseoverskridende AllThingsTalk Connectivity+ til ALSO Cloud Marketplace (ACMP), tilbyr teknologileverandøren nå kanalpartnere muligheten til å markedsføre, distribuere og administrere IoT-applikasjoner problemfritt. Fra maskinvare til dataoverføring, dataaggregering og visualisering – hvert element kommer fra én enkelt kilde. AllThingsTalk Connectivity+ inkluderer et panel som gir kundene full åpenhet om Databruken og lar dem administrere abonnementet på hvert SIM-kort individuelt. Tilgang er tilgjengelig fra og med det første SIM-kortet, noe som gjør applikasjonen relevant for alle brukstilfeller, alt fra Proof of Concept (PoC) til full prosjektdistribusjon. AllThingsTalk Connectivity+ kan promoteres fullt ut av kanalpartnerne.

Det gjør det mulig for partnere å utvide porteføljen betydelig, integrere sine egne tjenester og administrere og fakturere IoT-connectivity+ tjenesten som er hentet via ACMP. Partnere kan spore dataforbruk i sanntid, noe som gir dem full åpenhet om bruk og kostnader. Fakturering er tids- så vel som forbruksbasert, og tar as-a-Service-kontrakter til et nytt nivå.

Tilbudet er like relevant for hardwareprodusenter og applikasjonsutviklere, som kan integrere tilkobling i sine enheter eller applikasjoner. De kan bruke ALSO-kanalen til å nærme seg nye kundegrupper og lage fleksible tariffplaner for spesifikke markeder. Telcom-operatører kan enten integrere nettverkstilbudet sitt med AllThingsTalk Connectivity+ eller samarbeide med ALSO for å markedsføre differensierte IoT-konnektivitetstilbud.

Stefaan Top, Director IoT Solutions hos ALSO forklarer: "Vi har skapt et integrert økosystem med tre plattformer: Først ACMP for abonnementsadministrasjon. For det andre Connectivity Management Platform, som er fullt integrert i ACMP. Og for det tredje AllThingsTalk IoT-plattformen, der all data aggregeres og visualiseres for sluttkunden. Fra og med et tilkoblingstilbud for sporing av aktivitet, vil vi utvide AllThingsTalk Connectivity+ med flere forslag for å best møte kundenes behov."ALSO Holding AG (ALSN.SW) (Emmen/Sveits) er en av de ledende teknologileverandørene for IKT-bransjen, for tiden aktiv i 29 land i Europa og i totalt 144 land over hele verden via PaaS-partnere. ALSO-økosystemet omfatter et samlet potensial på rundt 120 000 forhandlere, som vi tilbyr maskinvare, programvare og IT-tjenester fra mer enn 700 leverandører i over 1450 produktkategorier. I den sirkulære økonomiens ånd tilbyr selskapet alle tjenester fra levering til oppussing fra en enkelt kilde. Forretningsaktivitetene omfatter forsyning, løsninger og service. Supply inneholder transaksjonsutvalget av maskinvare og programvare. Solutions-divisjonen støtter kunder i utviklingen av skreddersydde IT-løsninger. Abonnementsbaserte skytilbud samt plattformer for cybersikkerhet, virtualisering og AI er fokus for tjenesteområdet. Hovedaksjonær er Droege Group, Düsseldorf, Tyskland. For mer informasjon, besøk: https://also.com.


Om Droege Group

Droege Group (grunnlagt i 1988) er et uavhengig rådgivnings- og investeringsselskap under fullt familieeierskap. Selskapet fungerer som spesialist for skreddersydde transformasjonsprogrammer som tar sikte på å øke bedriftens verdi. Droege Group kombinerer sin familiedrevne struktur og kapitalstyrke i en familie egenkapital forretningsmodell. Konsernet investerer egen egenkapital i "spesielle muligheter" med fokus på mellomstore selskaper og spin-offs samt strategisk i buy &build transaksjoner. Med det ledende prinsippet "utførelse - etter kunstens regler", er gruppen en pioner innen gjennomføringsorientert bedriftsutvikling. Droege Group følger en fokusert investeringsstrategi basert på langsiktige megatrender. Entusiasme for kvalitet, innovasjon og hastighet bestemmer selskapets handlinger. De siste årene har Droege Group posisjonert seg i nasjonale og internasjonale markeder og opererer i 30 land. For more information, visit: https://droege-group.com.

Kontakt

Din kontakt for alle mediahenvendelser:

Beate Flamm
+49 151 61266047
beate.flamm@also.com