1. Tilbake

10.okt.2022

ALSO og Iristick Smart Glasses utvider samarbeidet

ALSO kunngjør sitt samarbeid med Iristick, en av verdensledende leverandører av assisterte virkelighetsløsninger for industriarbeidere i frontlinjen. Selskapets bærbare løsninger vil bli levert til B2B-kunder over hele BeNeLux, DACH og Norden.

Med denne avtalen vil ALSO sin portefølje for augmented reality-løsninger bli utvidet med fremtidssikre smartbriller fra Iristick. Smarte glassteknologiløsninger er fortsatt i startfasen og opererer i et stadig voksende marked. Markedet anslås å være rundt 3,5 milliarder dollar i 2025. Partnerskapet utvider ALSO sin portefølje for augmented reality-løsninger, inkludert levering av de eneste telefonbaserte enhetene på markedet.

"Vi vil samarbeide med ALSO i ulike IoT-arrangementer og introdusere vår fremtidssikre teknologi videre til potensielle brukere," sier Johan De Geyter, administrerende direktør i Iristick. «Vi i Iristick har som mål å styrke frontlinjearbeidere, transformere og digitalisere prosesser for å hjelpe bedrifter med å øke effektiviteten, redusere kostnadene og karbonavtrykket. Jeg tror ALSO er den perfekte partneren for å realisere våre ambisiøse vekstmål i det europeiske markedet med deres tekniske ekspertise, distribusjonsnettverk og markedsføringstiltak.

Iristicks smarte briller av industriell kvalitet har live streaming-teknologi, som muliggjør "håndfri" fjernhjelp, videokonferanser, veiledning av arbeidsinstruksjoner og pick-by-vision. Unikt for Iristick-smartbrillene er utnyttelsen av prosessorkraften til en smarttelefon, noe som reduserer implementeringskostnadene betydelig og øker ytelsen.

IoT-applikasjoner vil få mer og mer fart i løpet av de neste årene. De kan hjelpe bedrifter med å redusere kostnadene samtidig som de forbedrer servicekvaliteten betydelig. Iristicks smarte briller, som kan brukes på tvers av ulike sektorer, alt fra produksjon til helsevesen, er et utmerket eksempel på potensialet på dette området, sier Jonas Paulsen, ALSO.

Pressekontakt
Kontakt for lokalt land


ALSO Holding AG (ALSN.SW) (Emmen/Sveits) er en av de ledende teknologileverandørene for IKT-bransjen, for tiden aktiv i 29 land i Europa og i totalt 144 land over hele verden via PaaS-partnere. ALSO-økosystemet tilbyr rundt 120 000 forhandlere maskinvare, programvare og IT-tjenester fra mer enn 700 leverandører i over 1450 produktkategorier. I den sirkulære økonomiens ånd tilbyr selskapet alle tjenester fra levering til oppussing fra en enkelt kilde. Virksomheten omfatter forsyning, løsninger og service. Supply består av transaksjonsutvalget av maskinvare og programvare. Solutions-divisjonen støtter kunder i utviklingen av skreddersydde IT-løsninger. Abonnementsbaserte skytilbud samt plattformer for cybersikkerhet, virtualisering og AI er fokus for tjenesteområdet. Hovedaksjonær er Droege Group, Düsseldorf, Tyskland. For mer informasjon, besøk: https://also.com.


Om Iristick

Iristick er en ledende produsent av avanserte smartbriller som muliggjør håndfri kommunikasjon og informasjonsdeling i sanntid for den skrivebordsløse arbeidsstyrken. Selskapet tilbyr løsninger av høy kvalitet for fjernhjelp, trinnvis arbeidsflytveiledning, pick-by-vision og kunstig intelligens for å øke effektiviteten i alle bransjer. De prisbelønte Iristick-smartbrillene er de mest balanserte og lette på markedet, og de kobles sømløst til både iOS- og Android-smarttelefoner. Iristick-smartbriller brukes og testes for tiden av kunder over hele verden i ulike bransjer. Iristick, basert i Antwerpen (Belgia) og New York (USA), støtter kunder globalt.

For mer informasjon, besøk Iristick-nettstedet, eller følg oss på LinkedIn eller på Twitter.