1. Tilbake

02.sep.2022 - Stokke

xFusion-servere er nå tilgjengelige hos ALSO

xFusion Digital Technologies serverprodukter er nå tilgjengelige hos ALSO. Begge selskapene har inngått en avtale som dekker et omfattende samarbeid i Europa.

xFusion er en ledende global leverandør innen datakraftinfrastruktur og -tjenester. Det betjener kunder fra 130 land og regioner, som dekker finans, telekom, Internett, transport, energi og andre bransjer. FusionServer-serien består av 2S til 8S-modeller som tilbyr balanserte konfigurasjoner og fleksible utvidelsesalternativer for ulike applikasjonsscenarier, inkludert datasentre, big data, minnedatabaser, databehandling med høy ytelse og kunstig intelligens. Serverne står for intelligente strømsparinger og forbedret energieffektivitet, for eksempel ved å bruke xFusions patenterte Dynamic Energy Management Technology (DEMT). Ytterligere funksjoner som komponentdvalemodus, automatisk av/på-bryter av flerfaset strømforsyning, viftehastighetsjustering basert på PID-algoritmen og aktive standby-strømforsyninger som reduserer strømforbruket ytterligere. I tillegg optimaliserer bruken av 80PLUS platina- og titanstrømforsyninger og HVDC-teknologi energiutnyttelsen.

ALSO er veldig fornøyd med det nye tilskuddet av xFusions høykvalitets og innovative produkter, som optimalt utfyller sitt viktige serverutvalg og sikrer utvidet leveringsevne.

Interesserte partnere kan bestille xFusion-produkter direkte fra ALSO-butikken. ALSO Data Center Team er tilgjengelig for alle spørsmål og support på datacenter.no@also.com / erik.breifossmo@also.com

Kontakt

Din kontakt for alle mediahenvendelser:

Beate Flamm
+49 151 61266047
beate.flamm@also.com