1. Tilbake

27.apr.2022 - Stokke

Bli med på årets IT-arrangement

Channel Trends+Visions

19. mai 2022

I samarbeid med ALSO, Microsoft, Dell, Lenovo og Aruba

Den 19. mai 2022 avholder ALSO sitt årlige arrangement: Channel Trends + Visions (CTV), hvor vi i år har fokus på hvordan verdens aktuelle kriser kommer til å påvirke den nærmeste fremtiden. I år vil arrangementet bli avholdt virtuelt, hvor alle som er interessert kan delta i de spennende presentasjonene og paneldebatter LIVE, samt nettverke med eksperter og kollegaer i bransjen.

Er du med på den bærekraftige reisen?

I dag er det et økende krav om at virksomheter kan tilby bærekraftige produkter, har lavt energiforbruk, støtte sirkulær IT og levere skyløsninger. Er du allerede med på reisen? Eller så kan du høre mer om bærekraftstrendene som fyller det meste av markedet akkurat nå på CTV , for paneldebatten har med blant annet Joacim Damgaard, COO i Microsoft og Gustaco Möller-Hergt, CEO i ALSO.

Få ditt gjennombrudd der mennesker og teknologi møtes

På CTV får vi også besøk av Nicolai Moresco, Visepresident i Dell som vil snakke om hvordan mobilisert arbeidskraft og edge computing blir mer og mer utberedt. Mer spesifikt dykker han ned i hvordan du blir nødt til å investere i teknologidrevne forretningsmodeller, hvis du ønsker å lykkes og forbli konkurransedyktig.

Har du full kontroll over sikkerheten til skyen?

I dag opererer flere og flere selskaper i skyen – det er nesten uunngåelig men det betyr også at sikkerheten flyter lenger og lenger bort fra organisasjonenes egne IT-avdelinger. I dag står virksomheter derfor overfor helt nye sikkerhetsutfordringer som det er helt avgjørende at de har satt seg inn i. Har du? På arrangementet vil Frank Scott, Systemingeniør i Aruba og Tom Roholm, Sikkerhetsarkitekt i ALSO hjelpe deg med hvordan du kan administrere sikkerhet i skyen.

Deltakelse på CTV er helt gratis. Les mer om programmet her.

Meld deg på her

Kontakt

Din kontakt for alle mediahenvendelser:

Beate Flamm
+49 151 61266047
beate.flamm@also.com