1. Tilbake

29.okt.2021 - Stokke

ALSO “OVERALL DISTRIBUTOR OF THE YEAR 2021” OG “BEST CLOUD DISTRIBUTOR 2021” I NORDEN

CONTEXT ChannelWatch undersøkelse:

I CONTEXT ChannelWatch 2021-undersøkelsen ble forhandlere bedt om å rangere sine distributører basert på kontantskiftende markedsdynamikk i en rekke viktige tjenesteområder. I de nordiske og baltiske landene ble ALSO kåret til ”Overall Distributor of the Year 2021” og “Best Cloud Distributor 2021"

Howard Davies, CONTEXT CEO og gründer: "Vi er glade for at ALSO vinner prisen CONTEXT ChannelWatch" Total Distributor of the Year" og " Best Cloud Distributor 2021". Det er et bevis på ALSOs motstandskraft i utfordrende tider og deres dedikasjon til å betjene IT-kanalen. Tilliten ALSO har bygget til partnerne deres er avgjørende for å utvikle og opprettholde en solid IT-kanal som kan levere ekspertise til forbrukere og bedrifter over hele verden."

ALSO tok fatt på transformasjonen fra distributør til teknologileverandør for 10 år siden. Det startet med utviklingen av den proprietære B2B Cloud Marketplace. I dag inkluderer porteføljen en rekke digitale plattformer inkludert cybersikkerhet, IoT-løsninger, kunstig intelligens og virtualisering.

Espen Zachariassen, Chief Customer Officer i ALSO i Norden sier: "Jeg er glad for å se at vi har blitt anerkjent i denne prestisjetunge studien. Den fokuserer på ALSOs sterke økosystem, og den er også et bevis på den vellykkede utviklingen av vår skyvirksomhet og ALSO Cloud Marketplace. ”

Kontakt

Din kontakt for alle mediahenvendelser:

Beate Flamm
+49 151 61266047
beate.flamm@also.com