1. Tilbake

04.jun.2021 - Stokke

ALSO i samarbeid med CYE: HyverLight hjelper SMB-bedrifter med å optimalisere cybersikkerhet!

Under CTV lanserte CYE sin bransjeledende HyverLight optimaliserings-plattform for Cybersikkerhet. Denne løsningen gjør kartlegging og optimalisering av cybersikkerhettilgjengelig for små og mellomstore bedrifter. Gjennom ALSO`s Cloud Marketplace (ACMP) vil HyverLight være tilgjengelig i 90 land over hele verden.

De siste årene har SMB sett en drastisk økning i cyberangrep, og har akselerert betydelig siden starten av Covid-19 og økningen av e-handelsselskaper. I dag er 43% av alle nettangrep rettet mot mindre bedrifter. SMB-bedrifter taper i gjennomsnitt mer enn 2,2 millioner USD i året fra angrep relatert til Cybersikkerhet, og 60% av dem er ute av markedet innen 6 mnd etter de har vært utsatt for nettkriminalitet. «Dagens nettangrep kan ødelegge kjernen i enhver liten eller mellomstor bedrift, ta mange bærekraftige aktører ut av markedet og til slutt få negative konsekvenser for en større økonomi» sa Reuven Aronashvill, grunnleggeren og administrerende direktør i CYE. «CYE gir SMB-bedrifter en målrettet tilnærming til nettsikkerhet, som vil vurdere reelle trusler og gi nødvendig beskyttelse av virksomheten uten å tømme lommeboka. Vi setter stor pris på samarbeidet med ALSO Holding AG for å hjelpe så mange SMB som mulig på deres vei mot nettsikkerhet.

HyverLight er designet for å gi en kontinuerlig og automatisert vurdering av de største Cybersikkerhet truslene i SMB, og som ved hjelp av avanserte algoritmer og grafmodellering utfører presise sikkerhetsvurderinger av hele organisasjonen og tredjepartsleverandører. Plattformen tilbyr en enhetlig bedriftsløsning som gjør det mulig for bedrifter å forhindre angrep før de oppstår, og som gir innsikt i hvor begrensede ressurser bør investeres.

De tre hovedkomponentene på plattformen inkluderer:

Attack Surface Tracker – Gjør det mulig for bedrifter å ha full kontroll over sin sikkerhetsposisjon ved å kontinuerlig overvåke angrepsflaten for svakheter og feilkonfigurasjoner, ved hjelp av inntrengermetoden og en helautomatisk, månedlig skanning.

Azure Security Tracker – Sporer nøyaktigheten av Azure-sikkerhet i skyen, noe som er viktig for SMB-bedrifter ettersom flere og flere selskaper flytter til skyen.

Internet Perimeter Tracker – Gir en kontinuerlig og omfattende oversikt over potensielle inngangsmuligheter som en nettangriper kan ta for å få tilgang til organisasjonen.

"HyverLight er en unik mulighet for våre partnere. Verktøyet gir en omfattende vurdering av deres sikkerhetsrisiko , samt en optimalisering-og beskyttelsesstrategi". sa Gustavo Möller-Hergt, administrerende direktør i ALSO Holding AG (SIX:ALSN) «Ettersom HyverLight er skreddersydd for SMB-bedrifter gjør det forhandlerne i stand til å utvide sin as-a-service portefølje, og ytterligere tjene penger på de digitale brukerne.

Kontakt

Din kontakt for alle mediahenvendelser:

Beate Flamm
+49 151 61266047
beate.flamm@also.com