1. Tilbake

17.feb.2021 - Stokke

Nytt partnerskap med Bose Professional: ALSO styrker samarbeidsporteføljen

Den nye normalen vil være å jobbe utenfor kontoret, noe som medfører en økende etterspørsel etter samarbeidsverktøy. I 2020 utvidet ALSO systematisk sin portefølje på dette området og annonserer nå et sterkt, nytt partnerskap med Bose Professional.

Siden begynnelsen av pandemien har etterspørselen etter videokonferanseprodukter vært i konstant vekst, med fokus på små og mellomstore videokonferanserom basert på Microsoft Teams-løsninger. Bose Professional tilbyr markedet en rekke løsninger, skalerbare til ulike størrelser av konferanserom. Bose VideobarTM VB-1 USB alt-i-ett-konferanseenheten er Microsoft Teams-sertifisert, kobler til eksisterende infrastruktur, og integrerer sømløst med populære tredjeparts skytjenester, inkludert Microsoft Teams, Google Meet, Zoom og flere. Fjernstyrings- og konfigurasjonsfunksjonene gjør det enkelt å distribuere og administrere fra hvor som helst, enten en enkelt enhet eller opptil tusen enheter som er installert i konferanserom over hele verden.

ALSO's dedikerte europeiske AV Solutions-team vil fokusere på å utvikle og distribuere løsninger for ekstern kommunikasjon. "Sammensatte løsninger representerer en av styrkene til ALSO, ved å kombinere programvare, maskinvare og konfigurasjon i våre egne Konfig-sentre. Vi har en utmerket portefølje som tilfredsstiller behovene i den fjernstyrte verden og er overbevist om at etter det innledende rushet i 2020, vil kundene nå se etter profesjonelle satelittmiljøer av høy kvalitet. Derfor forventer vi høy etterspørsel etter Bose Professional-produkter allerede fra i dag, med spesielt sterkt fokus på Videobar VB1. Våre ansatte er klare til å tilby de riktige løsningene for våre kunder, slik at sluttbrukerne kan jobbe effektivt og smidig i en tilkoblet verden," sier Gustavo Möller-Hergt, administrerende direktør i ALSO Holding AG (SIX: ALSN).

“Bose Professional er glad for å samarbeide med ALSO om distribusjon av våre konferanseprodukter i Europa. Våre konferanseløsninger gir brukervennlighet og Bose-lydkvalitet for en enhetlig kommunikasjon," delte Hans Vereecken, salgssjef, EMEA for Bose Professional. "I dag jobber folk fra alle mulige lokasjoner, og med ALSO sitt nettverk vil markedet ha tilgang til de løsningene som er nødvendige for å gjøre hvert møte bedre uansett hvor du arbeider fra."

Bose Videobar VB1-konferanseproduktet integreres sømløst med eksisterende plattformer, noe som gir forbedret video- og lydytelse til populære tredjeparts skytjenester, og forenkler møtevirksomhet.

Bestilling er mulig fra og med i dag.

  

Kontakt

Din kontakt for alle mediahenvendelser:

Beate Flamm
+49 151 61266047
beate.flamm@also.com