1. Tilbake

28.sep.2020 - Stokke

ALSO knytter forhandlere og leverandører sammen: Vinn-vinn med ALSOs Technology Partner Program

Nå kan partnere få ytterligere økt verdi av ALSO sitt økosystem: Gjennom det nye «Technology Partner Program» får forhandlere eksklusiv tilgang til attraktive produkttilbud og -tjenester. Parallelt kan leverandører enkelt kommunisere mot SMB-kunder gjennom den tilpassede plattformen, og tilby produkter, webinarer eller bonusklubbkampanjer til ALSO sine forhandlere.

Ingen kjenner sluttkundene, deres konfigurasjoner og kravspesifikasjoner bedre enn forhandlerne. Derimot opplever mange at det er vanskelig å være konkurransedyktig på produkter mot e-tailere. Det medfører at sluttkunder ofte kjøper det som er billigst, og kanskje ikke det som passer best til den kravspesifikasjonen eller det formålet de har. Det betyr også tapte salgsmuligheter for leverandører, fordi de ikke får tilgang til forhandlerne sitt lokale salgs-og markedsapparat. ALSOs Technology Partner Program skaper en vinn-vinn-situasjon for dedikerte deltakere i ALSOs økosystem - forhandlere og leverandører.

Forhandlerne vil dra nytte av spesialpriser på utvalgte B2B-produkter fra deltakende leverandører, og sikre en attraktiv lønnsomhet. De har også enkel tilgang til partnerprogrammer, seminarer og webinarer.

På toppen av dette vil medlemmer spare verdifull tid ved at de slipper individuelle prisforespørsler for hver kunde. Å være en del av dette fordelsprogrammet vil gi medlemmene økt konkurranseevne i IT-kanalen.

Det er betydelige fordeler også for leverandørene: Programmet tilbyr en markedsførings- og salgsplattform med tilgang til ALSO sin ledende SMB-portefølje, med målrettet informasjon og markedsaktiviteter. Leverandører presenterer utvalgte produkter på egne områder i ALSOs nettbutikk, eksklusivt tilgjengelig for SMB-forhandlere som er medlemmer av Technology Partner programmet. I tillegg til dette, er det muligheter å tilby forhandlere spesialtjenester og tilbud som målrettede bonusklubbkampanjer, relaterte webinarer og e-læring.

Interesserte forhandlere kan registrere seg online her https://alsotechnologypartners.com/

På våre nettsider kan de også få mer detaljert informasjon om programmet