1. Back

01.mai.2020 - Stokke

Enorm suksess for ALSOs virtuelle konferanse

ALSOs virtuelle konferanse Channel Trends+Visions gikk av stabelen 28. april. Etter svært positiv respons på tilsvarende konferanse som ble avholdt i DACH-regionen i mars, ble konseptet nå også lansert internasjonalt. Konferansen ble gjennomført i 20 land, fordelt på syv plattformer. På mindre enn 4 uker har konferanseansvarlige hatt kontakt med leverandører, invitert forhandlere og snakket med pressen. Ideen ble møtt med overveldende respons. I overkant av 250 virtuelle stands med produsenter var tilgjengelig, 285 presentasjoner ble holdt av produsenter og ALSO eksperter, og nesten 60 webinarer ble gjennomført. Omlag 10.000 besøkende fikk med seg siste nytt og trender fra IT-bransjen.

I sin presentasjon understreket Gustavo Möller-Hergt, CEO i ALSO, de store mulighetene han ser i vår bransje. «En krise kan være en mulighet for alle - dersom du har den rette partneren som investerer i fremtidens teknologi og plattformer – og de riktige menneskene».

Det var stor interesse for løsninger innen Modern Workplace og Consumptional Business, presentasjoner om Cyber Security, Internet of Things samt løsninger for hjemmekontor og hjemmeundervisning.

Gustavo Möller-Hergt: «Vi savner helt klart den direkte kontakten med våre kunder, og i tråd med deres behov åpner vi nå gradvis kontorene våre igjen. Samtidig er vi sikre på at dette ikke ble den siste virtuelle konferansen ALSO har organisert. Det er en unik måte å opprettholde dialogen på, og samtidig innen trygge rammer».

Som et resultat av den betydelige interessen og mange henvendelser ble det besluttet at alle de syv plattformene av den virtuelle Channel Trends+Visions 2020 skulle holdes åpent til og med 3. mai 2020.