1. Back

18.mar.2020 - Stokke

Konsekvenser av Korona: ALSO gjør tiltak

Som allerede kunngjort 16. mars, tilbyr ALSO sine forhandlere en rask og ubyråkratisk støtte. «Tilbudet ble mottatt med stor interesse, og har allerede resultert i en rekke diskusjoner og tiltak. I tillegg til å dekke kortsiktige likviditetsproblemer, har selskapet fokus på å tilby små bedrifter muligheten til kvalitativ og individuell informasjon rettet mot lokale støttetiltak», forklarer Gustavo Möller-Hergt, CEO ALSO Holding.

Mange europeiske land tilbyr nå forskjellige typer statlig støtte, som er ment å lette virkningene av koronaviruset. Tiltakene spenner fra statlige lån eller skattemessig likviditetsstøtte, til kortsiktige og fleksible arbeidsordninger.

Via den sentrale e-postadressen support4corona@also.com bidrar gjerne ALSO med å sette forhandlere i kontakt med eksperter, som vil kunne forklare de forskjellige alternativene og gi råd om søknadsprosedyrer. Denne informasjonstjenesten er gratis for forhandler av ALSO. Skulle en mer omfattende juridisk rådgivning være nødvendig, kan ALSO anbefale lokale advokater, som deretter vil ivareta forhandleren direkte.

Direkte lenke til pressemelding

Kontakt

Din kontakt for alle mediahenvendelser:

Manuela Rost-Hein
+49 151 14040215
manuela.rost-hein@also.com