1. Back

16.mar.2020 - Stokke

Økonomiske konsekvenser av korona/korona-virus: ALSO hjelper kundene

Vi har fulgt den siste utviklingen siden korona-viruset begynte å spre seg, og arbeider målrettet med et bredt spekter av tiltak for å ivareta logistikk og den personlige sikkerheten for ansatte, kunder og samarbeidspartnere. Møter holdes digitalt når det er mulig, og våre ansatte er overført til arbeid fra hjemmekontor.

ALSO vil hjelpe kunder som på kort sikt møter likviditetsproblemer som følge av konsekvensene av korona-viruset. ”Alle forhandlere i konsernet vil bli løpende analysert ved hjelp av et godt datagrunnlag og informasjonsverktøy for proaktivt å støtte dem. På den måten viser vi en tydelig holdning mot selskapets lojale kunder, som er strukturelt sterke, men som nå risikerer å komme i vanskeligheter på grunn av konsekvensene av korona-viruset. Du vil møte en rask og ubyråkratisk behandling fra ALSO”, uttalte Gustavo Möller-Hergt, administrerende direktør i ALSO Holding AG.

Basert på salgsvolum og nivå tilbyr vi å utvide betalingsbetingelsene for forhandlere som blir berørt. I dette arbeidet stiller ALSO Holding, på tvers av landene, et tosifret millionbeløp i Euro tilgjengelig for økt likviditet. Selskapet vil også utvise fleksibilitet mot den enkelte forhandlers situasjon når det gjelder kredittbetingelser. Implementeringen vil skje på kort varsel, med tiltak foreløpig gjeldende ut april. Men, selskapet vil fortsette utover denne perioden for å bistå og rådføre SMB-forhandlere med problemer når de måtte oppstå.

Vennligst send dine henvendelser i denne forbindelse til support4corona@also.com.

ALSO vil gjøre alt vi kan for å beskytte våre kunder, partnere og ansatte. Hele teamet ønsker å være støttende i denne krevende og vanskelige tiden. Vi vil innen kort tid publisere detaljer om ytterligere tiltak.

Direkte lenke til engelsk pressemelding

Kontakt

Din kontakt for alle mediahenvendelser:

Manuela Rost-Hein
+49 151 14040215
manuela.rost-hein@also.com