Hils på Bjørn og Øystein i

AV-teamet

Disse gutta ble nylig en del av ALSO sitt AV-team, og sitter på årelang erfaring fra IT-bransjen og solid kompetanse på AV-produkter og tilhørende løsninger.

Med høy kompetanse, ledende logistikk og de største produsentene på laget skal ALSO fortsette å gi deg den mest konkurransedyktige løsningen innen AV.

Bjørn Olsen

Product Sales Specialist, AV

Bjørn er opprinnelig fra Trøndelag, men er godt etablert på Sem utenfor Tønsberg.

Bjørn har jobbet med salg innen Etail/Retail og SMB i ALSO siden 2008, og ble våren 2019 en del av AV-teamet. Han er genuint interessert i IT, og sitter derfor på et hav av kompetanse om produktene og løsningene.

Bjørn er alltid på og svarer raskt, og har gode løsninger for hånden.

Øystein Møller

Sales Product Manager, AV

Øystein er fra Sandefjord har lang og bred erfaring fra B2B.

Øystein har tidligere jobbet hos ALSO, og med salg og produkt hos Eaton og IBM System X, før han ble daglig leder i det landsdekkende måle- og analysebyrået Ukjent Kunde AS.

Øystein er en svært kunnskapsrik og løsningsorientert mann som vi er glade for å ha med oss på laget igjen.

Felles kontaktpunkt:

avteamet.norge@also.com

Hva kan vi gjøre for deg

AV-jungelen kan være vanskelig å navigere i og produktutvalget er ikke blitt mindre med årene - tvert i mot.

Men det trenger ikke være så komplisert
Du kan spørre Bjørn og Øystein om alt innen Digital Signage og AV. De gir deg kunnskapen og verktøyene du trenger for å komme i gang med, eller øke salget av AV-produkter og -løsninger til dine kunder.

Spesialtilpassede løsninger
Ved vårt eget konfigsenter kan vi skreddersy store og små løsninger ned til minste detalj.

Les mer om ALSOs konfigsenter

Produsentene

ALSO er i dag den største distributøren på Public Display i Norge, og vi fører en lang rekke merker fra store og kjente, samt små og mindre kjente produsenter.

Vi har en god dialog med produsentene, gjerne flere ganger daglig, og sammen finner vi frem til de beste løsningene for deg og dine kunder. Ingen prosjekt er for store eller for små.

Nyhet!

Otrum Signage

Vårt nyeste tilskudd blant produsentene er Otrum Signage.Otrum Signage tilbyr en robust plattform for digital skilting som passer for alle bransjer. Ved å bruke Otrum Signage kan bedriften spre informasjon og budskap enkelt og raskt med «drag and drop» funksjon. Portalen er intuitiv og krever derfor minimalt med opplæring.

LES MER OM OTRUM signage

Kontakt ALSO

Du når AV-teamet direkte på
avteamet.norge@also.com

Telefon sentralbord
+47 33 44 95 00