ThinkPad P1

Ytelse der du er

Reiser du mye i jobben men trenger ytelsen til en workstation?

Med ThinkPad P1 har Lenovo tatt kraften fra en tradisjonell workstation og lagt den inn i formfaktoren til en ThinkPad X1 Carbon. Det gir kraft til alt fra CAD og videoredigering til store Pivot-tabeller.

Som skapt for tunge oppgaver

– Lenovo ThinkPad P1 Gen 2 er perfekt for tunge oppgaver som CAD, video, bilde, lyd og tunge Office-oppgaver, samtidig som det er en ultrabook som veier bare 1,7 kilo.

Det er 25 prosent lettere enn ThinkPad P53, som har vært vår bestselgende bærbare workstation, forteller Johan Steffensen, Manager Workstations Nordics hos Lenovo.

ThinkPad P1 er spekket med utstyr

Du får den med åtte kjerners Intel i9, 2 x 2 TB ultraraske SSD-disker og inntil 64 GB internminne.

– Teoretisk sett er SSD-diskene fire til fem ganger raskere enn tradisjonelle SATA SSD-disker.

Med flere kjerner, høyere klokkefrekvens og høy turbo boost på prosessorene maksimerer du ytelsen på 3D-programmer som AutoCad, samtidig som du får mer ut av applikasjoner som utnytter flere kjerner.

Tunge oppgaver er ofte grafikk-intensive

Derfor har ThinkPad P1 både integrert og dedikert grafikk. Det Quadro-sertifiserte Nvidia P2000 grafikk-kortet har applikasjonsstøtte fra ende til ende og hele 4 GB minne.

Skjermen på 15,6'' leveres som touch OLED i 4K eller som full HD, og du kan koble på flere eksterne 4K-skjermer. Alt er pakket inn i karbonfiber, slik du er vant til fra de beste Lenovo-maskinene.

Et godt valg

– I tillegg til at ThinkPad P1 er 25 prosent lettere enn P53 har vi også utviklet en slim-versjon av strømforsyningen, slik at totalvekten blir vesentlig bedre.

Trenger du en lettere CAD-maskin som er tynn og kraftig er dette virkelig et godt valg, understreker Steffensen.

Psst!

Flere Workstations fra Lenovo er nå på kampanje hos ALSO!

I hele februar finner du utvalgte ThinkPad P1, P53, P53s og P43s til 1 000 kr rabatt på Lenovo Faststart!

Sjekk prisen her

Visste du at?

Aston Martin er en av Lenovos mest anerkjente sluttbrukere av ThinkPad P1.