Lenovo Go muliggjør og inspirerer til produktivitet uansett hvor du er

Nå kan du bruke hele verden som kontor

Støyende miljøer. Tidkrevende konfigurering. Begrenset stømtilgang. Dårlig ergonomi. Alt dette er hverdagsproblemer for fjernarbeideren. Problemer som svekker produktiviteten. Hvordan kan du sørge for optimale arbeidsforhold for teamene dine? Gi dem verktøyene og de tekniske løsningene de trenger for å få maksimalt ut av tilværelsen som fjernarbeider. Det er dette Lenovo Go handler om – å hjelpe folk med å bruke verden som kontor.

Med en rekke nyskapende løsninger skal Lenovo Go dekke avstanden mellom ønskene og realitetene.

TRÅDLØS MUS

TASTATURER

POWERBANKS & OPPLADNING

HEADSET , in-ear & lyd

OPPBEVARING​

Konferansetelefon

På kontoret har arbeiderne tilgang til mye dedikert datautstyr som ikke passer spesielt godt til fjernarbeid. Musene og tastaturene i Lenovo Go-serien har innovative løsninger som gjør at de passer perfekt for dynamiske miljøer. Flere bruksområder og funksjonalitet for flere enheter, enheter som fungerer på ulike overflater, trådløs lading og ergonomisk utforming er avgjørende for den moderne arbeidsplassen.

Et av de største problemene når man jobber eksternt, er strøm. Enten det handler om batteriet som lades ut, mangel på strømkontakter eller uventede strømbrudd, bidrar det ikke til en god arbeidsdag. Lenovo Go-strømløsninger for eksternt arbeid (remote-first) gir deg strømmen du trenger for å kunne utføre jobben din. Uavbrutt.

En av de mest frustrerende utfordringene for fjernarbeidere, er støy. Enten du sitter på en kafe, flyplass eller i et åpent kontorlandskap, er støyen alltid der. Når du trenger å fokusere, lytte og bli hørt, vil teknologien du velger være avgjørende for produktiviteten. Lydenhetene i Lenovo Go-serien er laget fra grunnen av for å levere løsninger på disse utfordringene, blant annet med støykansellering, akustisk gjenlydskontroll og automatisk forsterkningsregulering.

Det å ha et sted hvor du raskt kan lagre, organisere og beskytte enhetene mens du flytter deg fra sted til sted, er avgjørende for en effektiv arbeidsflyt for fjernarbeidere. Lagrings- og beskyttelsesløsningene i Lenovo Go-porteføljen løser disse utfordringene på kreative og nyskapende måter. Tilbehørsorganiseringen lar deg for eksempel pakke, beskytte og organisere alle enhetene dine i én kompakt bæreveske.

Kontakt ALSOs Lenovo-team

Trenger du hjelp eller veiledning? ALSOs erfarne Lenovo salgs- og produktspesialister er klare til å hjelpe deg videre.

KONTAKT