Se opptaket fra lanseringswebinaret
31. oktober 2019:


750 gram ultrahøy ytelse

Lenovo har funnet en måte å kombinere topp ytelse – som kan støtte trådløs Wi-Fi/BT- og WWAN-forbindelse – ned i en størrelse på 750 gram.


Til tross leverer ThinkCentre Nano maksimal ytelse. Den er designet etter Lenovos høye kvalitetsstandarder og kan holde til selv de mest krevende oppgaver og utfordrende fysiske miljøer.

Større produktivitet og lavere strømregninger

Selv om den er mindre enn en gammeldags VHS-kassett, så har ThinkCentre M90n-1 Nano samme høye ytelse som en vanlig stasjonær datamaskin – men med et energiforbruk som er 15% lavere. Større produktivitet og lavere strømregninger gjør M90n-1 til en PC som alle virksomheter vil sette pris på.


Hjelp kundene dine med å møte fremtidens behov

Virksomheter leter konstant etter måter å sørge for konkurransedyktighet, og her er høykvalitets IT-utstyr som kan hjelpe dem med å yte maksimalt, avgjørende. ThinkCentre Nano er designet til å forene behovene moderne virksomheter møter i dag – og kommer til å møte i nærmeste fremtid.

Miniatyrteknologi går fremover

I en IoT-æra hvor alt skal være tilkoblet, legger virksomhetene mer og mer vekt på at IT-utstyr skal være så fleksibelt som mulig. Med det brede utvalget av monteringssett og braketter kan brukeren plassere Nano nesten overalt – på veggen, under bordet eller på en hylle.

 

Innebygd endepunktsikkerhet

Nano beskytter viktig forretningsdata mot både angrep utenfra og uhensiktsmessig deling fra de ansattes side. En stabil kryptoprosessor, bygget i form av en TPM 2.0 hardware-chip, sikrer at alle fortrolige data krypteres for mulige IT-kriminelle, samtidig som Kensington™-låsen gir et ekstra fysisk sikkerhetslag.

 

Konkurransedyktig miljøbevissthet

I løpet av de siste årene har miljø og bærekraftighet begynt å spille en viktig rolle for virksomheter ved IT-beslutningsprosesser. M90N-1 Nano er programmert til å spare energi – noe den gjør med opptil 30% sammenlignet med en stasjonær PC.

 


Bli med på en produktreise

Utforsk M90N-1 Nano i action og opplev mulighetene med Lenovos nyeste teknologi.


Nano-tilbehør

Lenovo har valgt ut en samling med relevant tilbehør som du kan selge sammen med ThinkCentre Nano. Skap en bedre brukeropplevelse for kunden og øk din egen share-of-wallet.

Rail Mount

La ThinkCentre Nano bli enda mer plassbesparende og fleksibel for kunden. Med DIN rail mount kan den plasseres overalt.

Kjøp nå

Vesa Mount

Vesa Mount er en fleksibel monteringsløsning som passer til alle VESA-kompatible produkter.


Kjøp nå

Monitor Clamp

Med monitor clamp kan ThinkCentre lett tilkobles til f.eks. en skjerm, og derved ta opp mindre plass.


Kjøp nå

Tio Monitor Bracket

Den smarte Tio monitor bracket gir kunden mulighet for å plassere ThinkCentre Nano bak en PC ogpå den måten bli helt usynlig.


Kjøp nå

ThinkVision T25d-10

Den perfekte skjermen til Nano. Med 11 % flere piksler enn en full HD-skjerm er du sikret visuell klarhet for alle typer arbeidsoppgaver.

Kjøp nå


Slik selges ThinkCentre M90n-1 Nano

Ønsker kunden en moderne PC-løsning som tar høyde for design, størrelse og fleksibilitet, men som samtidig har Lenovos kjente høye ytelse og robusthet?


ALSO og Lenovo har utarbeidet alt det materiale du skal trenger for å overbevise kundene om at ThinkCentre M90n-1 Nano er det riktige valget for dem. Lær deg de viktigste salgsbudskapene, og få tilgang til kreative og digitale medietekster – klar til å tas i bruk umiddelbart.

Last ned salgs- og markedsføringssettet – og kom i gang med salget av ThinkCentre M90n-1 Nano i dag.

Last ned salgspakke Last ned marketingpakke

Lenovo-teamet i ALSO står klar til å hjelpe deg

Kontakt våre Lenovo-spesialister hvis du har spørsmål eller trenger noen å sparre med.

Kontakt