Møt ThinkSmart Hub 500. Den er enkel å implementere og bruke, og den er nøkkelen til mer effektive møter med Skype Room System. Start alle møter i tide med ett trykk. Hør klart og tydelig hva alle sier. Og se hvilken forskjell det gjør for produktiviteten og bunnlinjen din.

Fordi alles tid er verdifull

Møter er tidkrevende nok som de er, uten at du skal bruke tid på å få teknologien til å virke. Med ThinkSmart Hub 500 unngår du dyre forsinkelser i møtestart (møter er i gjennomsnitt 10 minutter forsinket). Lyd og video er allerede tilkoblet, så du behøver bare å trykke på en knapp for å få alle i gang med samarbeidet.

En bedre måte å samarbeide i team på

Hub 500 har en iøynefallende skjerm som er behandlet med antirefleks og er smussavvisende. Den kan dreies 360 grader så alle innen rekkevidde enkelt kan ta styringen, og møtene glir bedre. Den har også en LED-ring med tre farger så alle i lokalet kan se statusen for anropet.

Designet for å gjøre det enklere å ha møter over hele verden

Uansett om du er vert, deltaker eller møtetekniker, vil Hub 500 gjøre dagen din enklere. Den er designet til små og mellomstore møtelokaler, og fås i ca. 180 land. På den måten vil alle i organisasjonen kjenne systemet, uansett hvor i verden de er.

Med forbedret sikkerhets- og administratorfunksjoner

Hub 500 er godt dekket både når det gjelder sikkerhet og den praktiske betjeningen. Windows 10 loT enterprise gir intelligent og profesjonell beskyttelse. Intel vPro-prosessoren gjør det mulig å administrere eksterne enheter, mens den innebygde Skype Room Systems-appen har en universell avloggingsfunksjon. Det innovative lokket til kabelhåndteringen sikrer de fysiske portene, og hindrer at kablene trekkes ut ved et uhell.