Hvorfor velge APC Easy Racks?

Racks er hjørnesteinen i datasenteret. De frakter og beskytter kostbare IT-investeringer og tilbyr et bredt spekter av tilpasningsfunksjoner for å forbedre distribusjonen av infrastruktur. Altfor ofte blir de imidlertid uteglemt i utformingen av prosjekter.

Velg APC Easy Racks og gjør distribusjonen av IT-racks enkel, rask og skalerbar. Bygg et sterkt grunnlag for kundenes infrastruktur og få et utvalg av racks som kan tilpasses og er enkle å skalere for nettverksskap, serverrom og hele datasentre.

Rask og enkel distribusjon

APC Easy Racks leveres ferdig montert og er utstyrt med hjul, nivelleringsføtter, delte bakdører og beslag-tilbehør bak for rask installasjon og distribusjon.

Overlegen pålitelighet

APC Easy Racks har en konstruksjon av høy kvalitet og er bygget for å vare. De er kompatible med bransjestandard EIA-310-E, UL-sertifisert og har fem års garanti som standard.

Kan tilpasses

Utvid og tilpass APC Easy Racks med et bredt spekter av alternativer, inkludert PDU-er, kabelhåndtering, hyller og kjøling.

Beskytt det som betyr noe

Oppbevar kundenes IT-investeringer i hyller og beskyttet med fysiske sikkerhetsfunksjoner og valgfritt tilbehør som Smart UPS, IP-kameraer og temperatur- og fuktighetsdetektorer.

Et Easy Rack for alle slags scenarioer

APC Easy Racks har flere høyder, bredder og dybder i tillegg til valgfrie siderom, og kan konfigureres slik at de passer til alle IT-applikasjoner. Easy Rack-løsningene leveres i en rekke standardiserte utforminger som er i stand til å oppbevare og beskytte infrastruktur i datasentre av alle størrelser.

Kjøp nå

Enkle rack-alternativer

Få en oversikt over det tilgjengelige ekstrautstyret til APC Easy Racks.


Hyller, paneler og beslag

Strømlevering og beskyttelse

Easy Rack PDU-serien gir enkel, brukervennlig strømdistribusjon for alle budsjetter og bruksområder.

APC Smart-UPS-serien leverer intelligent og effektiv strømbeskyttelse for nettverk med servere, salgssted, rutere, svitsjer, huber og andre nettverksenheter.

Sikkerhet

NetBotz Rack Access tilbyr en fullt integrert, skalerbar løsning for rack-håndtering for å administrere rettigheter til tilgangskontroll på rack-systemer.

NetBotz Camera Pods leverer bevegelsesdetektorer og avansert varsling for forbedret registrering av inntrengning og økt sikkerhet for kundenes racks.

Netbotz-sensorene tilbyr et bredt spekter av plug and play-tilganger og omgivelsessensorer for å gi et komplett bilde av kundenes IT-miljø.

APC Easy Rack PDU temperatur- og fuktighetssensorer overvåker kundenes datasentermiljø på en nøyaktig måte og bidrar til å opprettholde ideelle forhold.

Er du klar for en enklere og raskere løsning på rack-distribusjon? Se hele utvalget av APC Easy Racks med priser og tilgjengelighet i nettbutikken ALSO.

Har du spørsmål eller trenger du hjelp?

Kontakt ditt lokale ALSO-team for råd om hvordan du skal velge riktig rack og tilbehørsalternativer på det neste prosjektet ditt.

Ta kontakt