1. Vissza

Tisztelt Partnerünk!

Az év vége közeledtével szeretnénk megosztani Önökkel pár fontos és örömteli információt az ALSO Hungary logisztikai folyamataival kapcsolatban.

Személyes átvétel – januártól

Rendeléseinek átvételére 2023. január 2-től újra személyesen is lehetősége lesz!

A személyes átvétel folyamata:

  • 1. Jelezze igényét a rendelés részleteivel és az átvevő adataival (név és rendszám) a logistics.hu@also.com címen.
  • 2. Várja meg az emailes visszaigazolást, melyben tájékoztatjuk, hogy az árut összekészítettük Önnek és személyesen is átveheti (legkorábban a rendelés leadásától számított 3 órán belül).
  • 3. Vegye át rendelését a Trans-Sped Kft – ALSO Operáció, 2142 Nagytarcsa, Daniella utca 7. címen (beállás a 20-as rámpánál).

Változik a garanciális ügyintézés

A Ramiris IT üzletágának felvásárlásával a Ramiris RMA csapata is az ALSO ügyfelek elégedettségéért dolgozik, így továbbra is a megszokott színvonalon tudunk segíteni Önnek a garanciális/visszáru igények feldolgozásában.

RMA visszáru

Az RMA visszáru ügyintézést az ALSO Webshopban tudja intézni. Amennyiben ezzel kapcsolatban kérdése van kapcsolattartója áll rendelkezésére.

Kereskedelmi visszáru

Ezeket a cikkeket kérjük az ALSO Hungary Trans-Sped Kft által üzemeltetett Daniella utcai raktárában leadni. Fontos, hogy ezen igényét előzetesen regisztrálnia szükséges az ALSO webshop RMA felületén, terméket kizárólag RMA visszaigazolással együtt küldje raktárunkba. Amennyiben segítségre van szüksége, kérjük jelezze kapcsolattartójának. A folyamathoz szükséges az ALSO Webshop regisztráció. Amennyiben Ön még nem rendelkezik vele, egyszerűen megteheti itt.

Szállítási díjak, értékhatárok

Szeretnénk tájékoztatni, hogy 2023. január 1-től szállítási költség kerül bevezetésre, azonban 2023. január során cégünk a szállítási díjakat nem érvényesíti!

  • 50.000 Ft rendelési érték alatt 2.500 Ft szállítási és adminisztrációs díjat is terhelünk
  • 50.000 Ft rendelési érték felett a kiszállítás ingyenes.


Hamarosan további újdonságokkal jelentkezünk, addig is amennyiben kérdése van, jelezze kapcsolattartója felé.


Üdvözlettel: Az Ön ALSO csapata