1. Vissza

Adatvédelmi nyilatkozat

A. Adatvédelmi Szabályzat

1. Az adatvédelemről röviden:

Az alábbi adatvédelmi tájékoztató összefoglalót nyújt arról, miként gyűjtjük és kezeljük az Ön adatait, amikor meglátogatja a honlapunkat ( www.also.com ), illetve mint az ALSO Holding AG (a továbbiakban: „ALSO”) (Meierhofstrasse 5, CH-6032 Emmen) ügyfele, az adott adatkezelésre irányadó jogszabályi rendelkezésekkel összhangban. A személyes adat kezelésétől függően, az irányadó svájci törvényen kívül (1992. június 1-i Szövetségi Adatvédelmi Törvény (DSG), SR 235.1) az európai adatvédelmi jogszabályok (az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 Rendelete, Alapvető Adatvédelmi Rendelet (EU-DSGVO)) szintén alkalmazásra kerülhetnek.

B. Adatvédelmi tájékoztatás

1. Általános:

Az ALSO Holding AG (Meierhofstrasse 5, 6032 Emmen) számos műszaki és szervezeti intézkedést foganatosított a felelős személyek általi adatkezelések tekintetében annak érdekében, hogy a jelen honlapon keresztül kezelt személyes adatok – valamint az ügyfél adatok – a jelen honlapon kívül is a lehető legnagyobb védelemben részesüljenek. Mindazonáltal, a folyamatokat nem lehet teljes mértékben nyomon követni és ellenőrzés alatt tartani, így a tökéletes védelem nem garantált. Ennek megfelelően minden érintett fél saját szabad belátása szerint a bocsáthatja rendelkezésünkre a személyes adatokat a honlapunkon keresztüli kapcsolatfelvétel során, valamint olyan alternatív csatornákon, mint a telefon.

2. Milyen adatokat gyűjtünk? Hogyan és milyen indoklás alapján használjuk fel ezeket az adatokat?

2.1 A honlap látogatói:

Rögzítjük azt az IP címet, ahonnan Ön eléri a honlapunkat, a használt böngésző verzióját, a használt operációs rendszert, a hozzáférés dátumát és időpontját, a származási országot, valamint azt az oldalt, ahonnan Ön elérte a honlapunkat (hivatkozás). Ezen adatokat az Ön rendszerével, adatbiztonságával és rendszer stabilitásával kapcsolatos saját jogos érdekünk alapján gyűjtjük, hogy létrehozhassuk a honlap kapcsolatot, felismerjük a támadási kísérleteket és védekezzünk ezek ellen, statisztikai elemzéseket végezzünk, megválaszoljuk és feldolgozzuk az Ön megkereséseit/kéréseit, valamint, hogy optimalizálni és nyújtani tudjuk online szolgáltatásainkat. Ezen adatokat nem használjuk egyéni felhasználói profilok létrehozására, és azokat nem adjuk át harmadik személyek részére.

Sütik: Egyes ajánlataink céljára sütiket használunk. A sütik olyan kisméretű szövegfájlok, amelyek az Ön számítógépén vannak tárolva. Ezek lehetővé teszik számunkra, hogy felismerjük, amikor Ön ugyanarról a számítógépről újra meglátogatja a honlapot. A sütik mind az Ön, mind az ALSO érdekét szolgálják, hogy a honlapunkat még vonzóbbá, hatékonyabbá, biztonságosabbá, valamint felhasználóbaráttá tegyük. A nyomkövető szolgáltatások és sütik – úgynevezett harmadik fél sütik – segítségével álnév alatt futó felhasználói profilokat is rögzítünk. Az ilyen felhasználói profilok a honlap látogatóinak viselkedésével kapcsolatos információkat tartalmaznak. Ezen információk alapján nem lehetséges közvetlen következtetéseket levonni az Ön személyével kapcsolatban. Ön jogosult bármikor tiltakozni a felhasználói profil létrehozása ellen. Ön beállíthatja a böngészőjét olyan módon, hogy ezek a sütik ne kerüljenek mentésre, és az Ön internetes munkamenete végeztével törlésre kerüljenek.

Munkamenet sütik: Ezek olyan sütik, amelyekre a tranzakciók érdekében van szükség, és az Ön számítógépén kerülnek tárolásra az Internetes munkamenet idejére. Ezen munkamenet sütik célja kizárólag a kapcsolat ellenőrzés, navigálás, valamint annak biztosítása, hogy Ön felhasználóbarát módon böngészhessen az Interneten (például: az Ön megrendelésének feldolgozása érdekében, mialatt Ön be van jelentkezve a webshop rendszerünkbe). A munkamenet sütik törlésre kerülnek, amint Ön befejezte a böngésző munkamenetét.

Bizonyos ajánlatok esetén az Ön számítógépén jövőbeni munkamenetek céljára tárolt állandó sütiket alkalmazunk, amelyek a látogatók felismerésére szolgálnak. Ezek a sütik 6-24 hónapig érvényesek (például: állandó süti segítségével lehet biztosítani, hogy az Ön böngészési tevékenysége ne kerüljön rögzítésre nyomkövető eszközökkel).

Ön beállíthatja a böngészőjét olyan módon, hogy ezek a sütik egyáltalán ne kerüljenek tárolásra, illetve, hogy a sütik az Ön internetes munkamenete végeztével törlésre kerüljenek. Ön bármikor visszavonhatja a sütik tekintetében adott hozzájárulását a már mentett sütik törlésével. Ezen felül lásd még az érintett keresőmotor üzemeltetők instrukcióit is:

Mindazonáltal, ebben az esetben előfordulhat, hogy nem tudja teljes mértékben élvezni a honlapunk minden funkcióját.

Közösségi média beépülő modulok (plug-in): Honlapunkon az alábbi közösségi média beépülő modulokat használjuk, hogy ezáltal biztosítsuk cégünk szélesebb körben való ismertségét és a hatékonyabb marketinget. Az adatvédelmi előírásoknak megfelelő működést a közösségi média beépülő modult biztosító szolgáltatónak kell garantálnia. Az adatgyűjtés célja és terjedelme a közösségi média beépülő modult biztosító szolgáltató adatvédelmi tájékoztatójában kerül meghatározásra. Az ALSO nem gyűjt személyes adatokat a közösségi média beépülő modulok révén, illetve nem gyűjt információkat azok használatát illetően sem. Az ALSO az alábbi beépülő modulokat használja a honlapján:

LinkedIn: Az ALSO által használt LinkedIn beépülő modult a LinkedIn Corporation (2029 Stierlin Court, Mountain View, CA 94043, USA) („LinkedIn”) üzemelteti. A LinkedIn adatkezelési szabályzata az alábbi linken érhető el: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy

Twitter: Az ALSO által használt Twitter beépülő modult a Twitter Inc., (795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, USA) („Twitter”) üzemelteti. A Twitter adatkezelési szabályzata az alábbi linken érhető el: https://twitter.com/privacy

Az ALSO által használt Facebook beépülő modult a Facebook Inc., (1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA) („Facebook”) üzemelteti. A Facebook adatkezelési szabályzata az alábbi linken érhető el: https://www.facebook.com/policy.php

Az ALSO által használt YouTube beépülő modult a YouTube, LLC (901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA) („YouTube”) üzemelteti. A YouTube, LLC a Google LLC (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA) leányvállalata. A YouTube adatkezelési szabályzata az alábbi linken érhető el: https://policies.google.com/privacy

További személyes adat nem kerül gyűjtésre a honlapon keresztül, kivéve, ha Ön önként a rendelkezésünkre bocsát ilyen adatokat, illetve ha ügyfél kapcsolat keretében kerül kezelésre ilyen adat valamely jogos érdek alapján. Az Ön személyes adatai ebben a kontextusban az ALSO elsőbbséget élvező jogos érdeke alapján kerülnek kezelésre.

Webtrekk: Az ALSO Webtrekk-et (a Webtrekk GmbH által nyújtott webes analitikai szolgáltatás) használ a saját internetes oldalain. A honlapunkon tett látogatása során gyűjtött egyes adatait statisztikai elemzés céljával kezeljük. Ebből az okból kifolyólag ezen adatokat átadjuk a Webtrekk GmbH részére. Ez a statisztikai értékelés segít optimalizálni ajánlatainkat. A Webtrekk GmbH adatvédelmi hitelesítéssel rendelkezik a web controlling területén. Az Ön IP címe minden egyes szerver lekérdezés során továbbításra kerül. Az Ön IP címe kizárólag anonim módon kerül tárolásra. Az Ön személy szerinti azonosítása alapvetően teljességgel kizárt. Az Ön adatai a honlapba integrált pixel tag-ek által kerülnek gyűjtésre. A Webtrekk úgynevezett „munkamenet sütiket”, valamint „utolsó kattintás sütiket” használ, amelyek az Ön böngésző munkamenetének végeztével törlésre kerülnek. A Webtrekk használ még úgynevezett „evercookies” sütiket is, amelyek időtartama nem haladja meg a hat hónapot, és amelyek legkésőbb egy bizonyos meghatározott használati alkalom után törlésre kerülnek. A Webtrekk nem egyesíti ezeket a felhasználói adatokat az álnév tulajdonosára vonatkozó egyéb adatokkal. Ezek az adatok törlésre kerülnek, amint ezek tárolása már nem szükséges a felhasználói elemzések létrehozásához, illetve amint a felhasználó azt kéri.

Google Analytics: A jelen honlap a Google LLC, (1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA) web analitikai szolgáltatását (Google Analytics) használja. A jelen honlap üzemeltetője által adott megbízás alapján a Google felhasználja a fenti információkat a honlap Ön által történő használatának elemzésére, annak érdekében, hogy jelentéseket készítsen a honlappal kapcsolatos tevékenységre vonatkozóan, valamint, hogy a honlap és az Internet használatával kapcsolatosan további szolgáltatásokat nyújthasson a honlap üzemeltetője részére. Fel szeretnénk hívni a figyelmét, hogy a jelen honlapon a Google Analytics kibővítésre került az „anonymizeIp” kóddal, az IP címek anonimizált rögzítésének garantálása érdekében (úgynevezett IP-maszkolás). Az Ön IP címét a Google először lerövidíti az Európai Unió tagállamai valamint az Európai Gazdasági Térségről szóló megállapodásban részes más államok területén belül. Kizárólag kivételes esetekben kerül átadásra a teljes IP cím az USA-ban található Google szerverek részére és kerül ott rövidítésre. A Google Analytics keretében az Ön böngészője által továbbított IP címek nem kerülnek összekapcsolásra a Google-tól származó egyéb adatokkal. A Google Analytics tevékenységének jogalapja: § 15 Abs.3 TMG vagy 6 Abs. 1 lit. f DSGVO. A munkamenetek és kampányok egy bizonyos időt követően lejárnak. Alapértelmezés szerint a munkamenetek tevékenység hiányában 30 perc után, míg a kampányok hat hónap után járnak le. A kampányok maximális időkorlátja két év. A felhasználási feltételekkel és az adatvédelemmel kapcsolatos további tájékoztatás az alábbi oldalakon található: https://www.google.com/analytics/terms/ vagy https://policies.google.com/ . A Google Analytics sütiket (az Ön számítógépén tárolt szöveges fájlokat) használ, hogy ezáltal elemezze, miként használják a felhasználók a honlapot. A honlap Ön általi használatáról a sütik által generált információk általában továbbításra kerülnek az Egyesült Államokban található Google szerverek részére, ahol azokat a továbbiakban tárolják. Az Ön böngészőjének megfelelő beállításai kiválasztásával Ön jogosult megtagadni a sütik használatát, azonban ebben az esetben előfordulhat, hogy Ön nem tudja teljes mértékben kihasználni a jelen honlap funkcióit. Ezen felül, egy beépülő böngésző modul letöltése által (amely a következő linken érhető el: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout ) Ön megakadályozhatja, hogy a Google a sütik által generált és az Ön honlap használatára vonatkozó adatokat gyűjtse (beleértve az Ön IP címét is) és hogy ezeket az adatokat kezelje.

Ön tiltakozhat az Ön saját, anonim módon gyűjtött adatainak tárolása ellen, és ennek megfelelően ezen adatok a jövőben nem kerülnek gyűjtésre. Egy úgynevezett állandó (persistent) süti kerül ilyenkor beállításra, hogy Önre vonatkozóan ne történjen web kontrol. Ez egészen addig fennáll, amíg Ön nem törli az adott sütit.

2.2 Vevők:

Amennyiben Ön regisztrál, megrendel valamely terméket, panaszt nyújt be, vagy feliratkozik egy hírlevélre (double opt-in), illetve ha használja az ALSO myStore-t, az ALSO Shop-ot, a SmartGo honlapot (https://smartgo.ch/), az NRS honlapot (https://www.nrs.ch/), illetve ha feliratkozik valamely eseményre, beleértve a meghívókat és a vevői elégedettség kérdőíveket is, úgy az ALSO az alábbi adatokat is gyűjtheti: név, elérhetőségek, fizetési adatok, cím és megrendelés részletei.

Konkrétan ez azt jelenti, hogy az ALSO az Ön, mint vevő adatait a saját szerverein és külső szervereken tárolja:

  • vendégek fogadása a találkozók alkalmával, névkártyák készítése, WLAN hozzáférési pontok kialakítása,
  • az Ön hívásainak fogadása, visszahívás vagy átirányítás
  • megrendelések és szállítási megbízások feldolgozása, szervíz-események rögzítése
  • képzésekkel és eseményekkel kapcsolatos meghívók készítése, azok kiküldése, emlékeztetők és visszajelzések küldése
  • vevőszolgálat az ügyfélkapcsolat menedzsment (CRM) rendszerben
  • vizsgálatok kezdeményezése a szállítási károk tekintetében
  • projekt hitelek validálásához szükséges gyártói jelentések
  • specifikus ügyféligényekre szabott termékek előállítása és nyilvántartása
  • árukkal és raktárgazdálkodással kapcsolatos logisztikai feladatok; árukiadás, visszáru felvétel és szállítólevelek / visszáru feljegyzések archiválása
  • követelésbehajtás kezdeményezése

Ebben a kontextusban az Ön személyes adatainak kezelése a szerződés-előkészítő intézkedések végrehajtása érdekében történik, az Ön kérése alapján, a szerződés vagy egy jogi kötelezettség teljesítése céljából.

A hírlevelünk küldéséhez az úgynevezett „double opt-in” eljárást alkalmazzuk; azaz kizárólag abban az esetben küldünk Önnek e-mailben hírlevelet, ha ehhez Ön előzetesen, kifejezetten hozzájárult. Ön egy e-mail értesítést kap, amelyben megkérjük, hogy szándékát erősítse meg az e-mailben található linken keresztül. Ön kizárólag ekkor adja hozzájárulását a hírlevél megküldéséhez.

A hírlevél megküldéséhez a MailChimp szolgáltatásait használjuk. A MailChimp rendelkezik a „Swiss-US vagy EU-US Privacy Shield” szerinti hitelesítéssel. A „Privacy Shield” egy megállapodás Svájc, az Európai Unió (EU) és az USA között, amely biztosítja az európai adatvédelmi szabványoknak való megfelelést az USA-ban.

A MailChimp segítségével képesek vagyunk elemezni a hírlevél kampányainkat. Amikor Ön megnyit egy MailChimp-en keresztül küldött e-mailt, az e-mailben található fájl (úgynevezett „web beacon”) kapcsolódik az USA-ban található MailChimp szerverhez.

Ezáltal meg lehet állapítani, hogy egy hírlevél üzenet megnyitásra került-e, illetve, hogy a felhasználó melyik linkre kattintott. Ezen túlmenően műszaki információk is rögzítésre kerülnek (például: adatlekérés időpontja, IP cím, böngésző típusa és az operációs rendszer). Az Ön hozzájárulása alapján ezen információkat kizárólag a hírlevelek statisztikai kiértékelésére használjuk. Az ilyen elemzések eredményeit az Ön érdeklődésének leginkább megfelelő jövőbeni hírlevelek megtervezéséhez használjuk fel. Amennyiben Ön nem szeretné, hogy a MailChimp elemezze az Ön adatait, úgy kérjük, iratkozzon le a hírlevélről. A leiratkozáshoz szükséges link minden egyes hírlevél üzenetben megtalálható. Ezen felül közvetlenül a honlapunkon keresztül is leiratkozhat.

3. Hogyan gyűjtjük az Ön adatait?

3.1 A honlap látogatói:

Az Ön honlap látogatása során generált adatok automatikusan kerülnek gyűjtésre. További adatok különösen az Ön által a honlapunkon tett bejegyzései és sütiken keresztül kerülnek gyűjtésre.

3.2 Vevők:

Az Ön, mint vevő adatai a honlapon keresztül kerülnek gyűjtésre, illetve az Ön és alkalmazottaink közötti személyes kapcsolat során. Amennyiben szükséges, az adatokat manuálisan kiigazítjuk az Ön nevében.

4. Mire használjuk az Ön adatait?

4.1 A honlap látogatói:

Az ALSO honlap biztosítása, optimalizálása és kezelése érdekében, továbbá anonimizált felhasználói profilok létrehozása érdekében, kivéve, ha Ön ezt kifogásolja. Továbbá esetleges rendeltetésellenes használat feltárására és hibák elhárítására is használjuk az Ön adatait, valamint kormányzati szervek részére történő információátadása céljára, ha ez szükséges. Az adatkezelés az ALSO arra vonatkozó jogos érdeke alapján történik, hogy a honlap felhasználóbarát legyen, hogy az információk folyamatosan naprakészek legyenek a vevők és honlap látogatók igényeit kielégítendő, valamint hogy az üzleti érdekek minden érintett fél legnagyobb megelégedésére teljesüljenek. Ezeket az adatokat jelentős és indokolt magánérdekek alapján kezeljük.

4.2 Vevők:

Az Ön, mint vevő adatait a közös szerződéseink hatékony feldolgozása érdekében használjuk, különösen az Ön megkereséseinek megválaszolására, megrendeléseinek teljesítésére és esetleges módosítására, számlázásra és egyéb megbízásokra, valamint az ALSO jogszerű marketing céljaira, és az ALSO-val kapcsolatos érdekes információknak az Ön részére való megküldésére (hírlevelek, meghívók eseményekre/képzésekre). Ezeket az adatokat a szerződés-előkészítő intézkedések végrehajtása érdekében, az Ön kérése alapján, a szerződés vagy egy jogi kötelezettség teljesítése céljából kezeljük.

5. Hol kezelik az adataimat?

Az Ön adatait érintő adatkezelés Svájcban történik. A jogszabályok által megengedett mértékben az adatkezelésre más európai vagy Európán kívüli országban is sor kerülhet.

Amennyiben az Ön adatait egy megfelelő adatvédelmi szinttel nem rendelkező országban kezelik, úgy az ALSO gondoskodik a megfelelő adatvédelem rendelkezésre állásáról.

6. Adatbiztonság:

Az Ön személyes, vásárlói és munkamenet adatainak illetéktelen vagy jogtalan kezelése vagy hozzáférése elleni védelme, továbbá ezen adatok véletlen elvesztésének, módosulásának, illetve nyilvánosságra hozatalának megakadályozása érdekében kiterjedt műszaki és szervezeti intézkedéseket foganatosítottunk. Azonban fel szeretnénk hívni az Ön figyelmét arra, hogy az Interneten keresztül vagy egyéb elektronikus eszközökkel történő információ továbbítás minden esetben bizonyos mértékű kockázattal jár, és így nem tudjuk szavatolni az ilyen módon továbbított adatok védelmét. Az Ön személyes adatai a jelen honlappal kapcsolatosan TLS titkosítással érkeznek hozzánk a jelen honlapról.

7. Adattovábbítás:

Az ALSO részlegesen más társaságokat is igénybe vesz a megrendelések adatkezelése céljára. Az adatkezelési felelősség az ALSO-t terheli. Amennyiben az adatkezelés az ALSO nevében történik, az ALSO kizárólag olyan szerződéses adatfeldolgozókat bíz meg, akik megfelelő garanciákat nyújtanak azt illetően, hogy a szükséges műszaki és szervezeti intézkedések végrehajtásra kerülnek az érintettek jogainak védelme érdekében, ugyanolyan mértékben, mint amit az ALSO biztosít az érintettek számára. A szerződéses adatfeldolgozókat szerződéses kötelezettség terheli a fenti garanciák betartására.

Amennyiben minket arra jogszabályi előírás kötelez, továbbítjuk a kért adatokat az illetékes kormányzati szervek részére. A fentieken kívül nem adunk ki személyes adatokat, kivéve, ha Ön ehhez hozzájárulását adta, ha az a jelen Adatvédelmi Szabályzatban foglalt valamely célt szolgálja, illetve ha arra minket valamely illetékes bíróság vagy hatóság jogerős határozata kötelez.

7.1. Milyen jogok illetik meg Önt?

Önnek joga van tájékoztatást kérni az Önnel kapcsolatosan általunk kezelt személyes adatokról. Így különösen, a tájékoztatás az alábbiakra vonatkozhat:

  • az adatkezelés céljai,
  • a személyes adatok kategóriái,
  • azon címzettek kategóriái, akikkel a személyes adatokat közölték vagy közölni fogják,
  • a tervezett adatmegőrzési időszak,
  • a helyesbítésre, törlésre, korlátozásra vagy tiltakozásra való jog,
  • a fellebbezésre való jog,
  • az Ön adatainak eredete, amennyiben azokat nem mi gyűjtöttük,
  • automatizált döntéshozatal megléte, beleértve a profilalkotást, valamint – ahol alkalmazandó – érthető információ annak részleteit illetően.

Aránytalanul magas költségek esetén fenntartjuk magunknak a jogot, hogy előzetesen elkérjük az Ön személyi igazolványát és megkérjük a tényleges költségek vállalására.

  • Tiltakozás az adatkezelés ellen jelentős magánérdek alapján.
  • Az általunk tárolt hibás vagy hiányos személyes adatok kijavításának követelése, azonnali hatállyal.
  • Ön kérheti az általunk tárolt személyes adatainak törlését, kivéve, ha az adatkezelésre a véleménynyilvánítás szabadsága és a tájékozódáshoz való jog gyakorlása érdekében van szükség, vagy valamely jogi kötelezettség teljesítése érdekében, közérdek alapján, illetve jogi jgények előterjesztése, érvényesítése, illetve védelme céljából.
  • Ön követelheti az Ön személyes adatai kezelésének korlátozását, amennyiben Ön vitatja az adat helyességét, illetve ha az adatkezelés törvényellenes, azonban Ön megtagadja a törlést, nekünk pedig a továbbiakban nincs szükségünk az adatra, de Önnek szüksége van rá jogi igények előterjesztése, érvényesítése, illetve védelme céljából, illetve Ön tiltakozott az adatkezelés ellen.
  • Ön elkérheti a részünkre átadott személyes adatait tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban, vagy kérni annak továbbítását egy másik felelős személy részére.
  • Ön bármikor visszavonhatja az Ön részünkre adott hozzájárulását. Ennek az a következménye, hogy a jövőben mi nem tudjuk majd kezelni az Ön adatait ezen hozzájárulás alapján. Fellebbezés joga a felügyeleti hatósághoz.

8. Mikor kerülnek törlésre az Ön személyes adatai?

Az ALSO törli az Ön személyes adatait, amint az adatgyűjtés célja teljesült. Törölni fogjuk az Ön személyes adatait, amint azokra a továbbiakban már nincs szükség, továbbá amint a törvényileg előírt öt, illetve tíz éves maximális megőrzési időtartam lejárt. Azok az adatok, amelyekre a továbbiakban már nincs szükség, illetve amelyek tekintetében nem áll fenn jogi megőrzési kötelezettség, megsemmisítésre kerülnek, amint a vonatkozó cél és indok már nem áll fenn.

9. Adatvédelmi tisztviselő:

Amennyiben adatvédelemmel kapcsolatos kérdése van, kérjük, hogy forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz, kollégáinkhoz vagy az adatvédelmi tanácsadóhoz a privacy@also.com címen.

10. Adatvédelmi hatóság:

ALSO Holding AG
Szövetségi Adatvédelmi és Információs Biztos, EDÖB
Feldeggweg 1
3003 Bern
Svájc
https://www.edoeb.admin.ch/edoeb/en/home.html

C. A jelen Adatvédelmi Szabályzat naprakészsége és módosítása

Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy a jelen Adatvédelmi Szabályzatot bármikor módosítsuk, illetve azt hozzáigazítsuk az új adatkezelési módszerekhez. Az Adatvédelmi Szabályzat legfrissebb változata az alábbi linken bármikor elérhető: https://www.also.com/ec/cms5/en_6000/6000/legal/data-privacy-statement/index.jsp .