Digitalizálja akár a legösszetettebb papír alapú folyamatokat a signNow segítségével

Növelje szervezete termelékenységét automatizált dokumentum-munkafolyamatokkal, könnyítse meg ügyfeleinek munkáját egy intuitív és könnyen kezelhető felülettel, miközben pénzt takarít meg és maximalizálja a megtérülést - mindezt azzal a bizalommal, hogy az iparág vezető biztonsági és megfelelőségi szabványai biztonságban tartják adatait.

A signNow egy díjnyertes e-aláírási megoldás, amelyet világszerte emberek milliói használnak e-aláíráshoz szükséges dokumentumok szerkesztésére, aláírására és küldésére különféle eszközökön, asztali számítógépen vagy mobilon. A G2 felmérési adatai alapján a signNow a versenytársainál magasabbra értékelt olyan kulcsfontosságú kategóriákban, mint a biztonságos hitelesítés, a munkafolyamatok felállítása, a szabályozási megfelelés, a teljesítmény és a megbízhatóság.

Az ALSO Felhő Piactér Európa vezető cloud platformja

BELÉPÉS AZ ALSO FELHŐ PIACTÉRRE

REGISZTRÁCIÓ AZ ALSO FELHŐ PIACTÉRRE

A signNow-t számos európai országban használják „minősített aláírásként”, azaz digitális aláírásként, megfelel a Magyar Kormány által elvárt eIDAS-nak is!

Dolgozzon megszakítás nélkül

A signNow asztali megoldása azonnal szinkronizálódik a mobilalkalmazással. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók elkezdhetik szerkeszteni a dokumentumokat az irodában, és mobileszközükről befejezhetik, még offline állapotban is. A signNow minden adatot biztonságosan tárol egy privát felhőben, és azonnal szinkronizálja a signNow hálózattal, amint a kapcsolat helyreáll.

Hagyjon jóvá dokumentumokat bármilyen eszközön pillanatok alatt

A signNow felhasználóknak csak egyszer kell elkészítsék jogilag kötelező erejű e-aláírásaikat, melyeket a későbbiekben bármikor, azonnal felhasználhatnak dokumentumok aláírásához. Rajzolhatják vagy gépelhetik aláírásukat, vagy képet tölthetnek fel mobil eszköz vagy asztali számítógép segítségével.

Egyszerűsítse az összetett munkafolyamatokat

A felhasználók néhány lépésben annyi aláíró számára intézhetnek dokumentum-aláírási megrendelést, amennyire éppen szükségük van. Engedélyezhetik / letilthatják a dokumentumok továbbítását, előre beállíthatják az emlékeztetőket, és beállíthatják a bizalmas dokumentumok lejárati dátumát és jelszavát is.

Az e-aláírás megkönnyítése az ügyfél oldalán

Az automatizált útmutatás megkönnyíti az e-aláírást még a tapasztalatlan felhasználók számára is. Például a mezőket rövid utasításokkal címkézheti meg az egyértelműség érdekében. Ha a mezőket kötelező elemekként állítja be, biztos lehet benne, hogy az aláírók egyiket sem hagyhatják ki.

A signNow szolgáltatásainak ismertető videói:

ALSO Felhő Piactér ügyfélszolgálatunk:

+36 1 500 9478 acmp.hu@also.com