Vevők

Az ALSO-nak több, mint 100.000 vevője van: nagyvállalati viszonteladók, értéknövelő viszonteladók, SMB viszonteladók, retail és etailer kiskereskedelmi láncok és vállalatok.

Versenyképesség növelése,
Egyszerűen használható webshop,
Üzletfejlesztést támogató szolgáltatások.

Egyedi igényekre szabott szolgáltatásokat nyújtunk, úgymint projekt konfigurálás, pre-sales támogatás, közbeszerzési projekt-támogatás. Retail és etail kiskereskedelmi vevőink is értékelik az ALSO gyorsaságát és rugalmasságát – többek között az elektronikus adatkapcsolat (EDI) lehetőségét, logisztikai és raktározási szolgáltatások széles skáláját vagy a harmadik félnek történő kiszállítás lehetőségét. Az ALSO széles kínálata az elektronikus webáruházon keresztül SMB viszonteladói számára is elérhető, melyekhez hatékony pénzügyi vagy logisztikai szolgálatások is igénybe vehetők. Az ALSO B2B piacterén keresztül a vevők testreszabott szolgálatásokat érhetnek el, melyekre alapozva a saját üzletfejlesztésükre fókuszálhatnak. A célunk az, hogy folyamatos optimalizálással új ajánlatok és funkcionalitások elérhetővé tételével növeljük ügyfeleink versenyképességét.

Vevők

Nagyvállalati viszonteladók — SMB viszonteladók — Értéknövelő viszonteladók — Kiskereskedelmi láncok — Etailer kiskereskedők

Bejelentkezés

Jelentkezzen be az ALSO Hungary online
értékesítési és ügyfélszolgálati platformjába!

Bejelentkezés

Regisztráció

Regisztráljon, és legyen ügyfele a régió vezető IT disztribútorának!

Regisztráció