Teljeskörű szolgálatóként összekötjük az ICT iparág szálltóit és vevőit és egy kézből biztosítunk számukra szolgáltatásokat az ellátási lánc minden szintjére kiterjedően. Az ALSO üzleti modelljének két fő ügyféltípusai a “beszállítók” és a “vevők”. Az ICT iparágban a piacra jutás általában egy háromlépcsős folyamat. Az első lépésben a beszállítók az ALSO vállalatait szolgálják ki. A második lépésben ezek látják el a piac nagyon sokféle viszonteladó vevőit, akik a harmadik lépésben a végfelhasználókat szolgálják ki.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Supply

Solutions

Service

A hagyományos tranzakcionális “Supply” üzleti modell, amely informatikai, elektronikai és távközlési termékek optimalizált értékesítési és logisztikai folyamatait foglalja magába.

A “Solutions” üzletágán belül az ALSO projekt alapú támogatást nyújt viszonteladói számára IT architektúrára és tervezésre vonatkozó kérdésekben, segít az igényeket gyorsan megfelelő konfigurációkra átfordítani és a projektek előrehaladtát is nyomon követi.

Az “Service” üzletekben az ALSO nem eladó, hanem szolgáltató. A szolgálatásokat a felmerülő igény szerint rugalmasan lehet elérni és a díjazás is a felhasználás mértéke szerint alakul.