Az értékajánlat

Teljeskörű szolgálatóként összekötjük az ICT iparág szálltóit és vevőit és egy kézből biztosítunk számukra szolgáltatásokat az ellátási lánc minden szintjére kiterjedően. Az ALSO üzleti modelljének két fő ügyféltípusai a “beszállítók” és a “vevők”. Az ICT iparágban a piacra jutás általában egy háromlépcsős folyamat. Az első lépésben a beszállítók az ALSO vállalatait szolgálják ki. A második lépésben ezek látják el a piac nagyon sokféle viszonteladó vevőit, akik a harmadik lépésben a végfelhasználókat szolgálják ki.

Az ALSO Csoportnak több mint 550 hadver, szoftver és szolgáltató beszállítója van, köztük a világ piacvezető ICT vállalatai. Méretgazdasági okokból a kis és közepes vevőket a gyártók sokszor nem közvetlenül szolgálják ki. Az ALSO kíváló logisztikai és finanszírozási hátteret biztosítva veszi át a ezt a feladatot. A beszállítók számára ezen feladatok átadása csökkenti a működés összetettségét és könnyebben elérhetővé tesz számukra különböző piaci szegmenseket és földrajzi régiókat. Kisebb beszállítók, akik nem tartanak fenn minden országban saját képviseletet, az ALSO jelenlétét és szolgáltatásait használják fel a piacra jutáshoz.

Vevői oldalon ügyfeleink közt vannak egyfelelő retail és etail kiskereskedelmi vállalatok, melyek részére a “Supply” üzleti modellünk keretében biztosítunk rugalmas és megfelelően időzített szállítási szolgáltatásokat. Nagy vevőknek, akik sokszor döntenek egyes feladatok és folyamatok kiszervezése mellett, megvan a lehetőségük arra, hogy ezeket, mint moduláris szolgátatásokat az ALSO-tól vegyék ígénybe. Egy további nagyon fontos ügyfélcsoport a viszonteladók, akik lehetnek értéknövelő viszonteladók (VAR-ok), akik saját megoldásaikkal kiegészítve adják tovább a termékeket, vagy a kis-közepes piacot kiszolgáló SMB viszonteladók, akik között vannak részterületekre specializálódott rendszerházak, akik vállalatok vagy közintézmények IT beszállítói és szolgáltatói. Számukra az ALSO kompetenciáinak teljes tárházát tudjuk biztosítani a termékellátásra fókuszáló “Supply” üzleti modelltől kezdve a komplex megoldásokat biztosító “Solutions” üzletágon át a szolgáltatásként biztosított “as-a-Service” üzleti modell által nyújtott lehetőségekig.

  1. Vissza

Bejelentkezés

Jelentkezzen be az ALSO Hungary online
értékesítési és ügyfélszolgálati platformjába!

Bejelentkezés

Regisztráció

Regisztráljon, és legyen ügyfele a régió vezető IT disztribútorának!

Regisztráció