1. Vissza

Az értékajánlat

Teljeskörű szolgálatóként összekötjük az ICT iparág szálltóit és vevőit és egy kézből biztosítunk számukra szolgáltatásokat az ellátási lánc minden szintjére kiterjedően. Az ALSO üzleti modelljének két fő ügyféltípusai a “beszállítók” és a “vevők”. Az ICT iparágban a piacra jutás általában egy háromlépcsős folyamat. Az első lépésben a beszállítók az ALSO vállalatait szolgálják ki. A második lépésben ezek látják el a piac nagyon sokféle viszonteladó vevőit, akik a harmadik lépésben a végfelhasználókat szolgálják ki.

Az ALSO Csoportnak több mint 550 hadver, szoftver és szolgáltató beszállítója van, köztük a világ piacvezető ICT vállalatai. Méretgazdasági okokból a kis és közepes vevőket a gyártók sokszor nem közvetlenül szolgálják ki. Az ALSO kíváló logisztikai és finanszírozási hátteret biztosítva veszi át a ezt a feladatot. A beszállítók számára ezen feladatok átadása csökkenti a működés összetettségét és könnyebben elérhetővé tesz számukra különböző piaci szegmenseket és földrajzi régiókat. Kisebb beszállítók, akik nem tartanak fenn minden országban saját képviseletet, az ALSO jelenlétét és szolgáltatásait használják fel a piacra jutáshoz.

Vevői oldalon ügyfeleink közt vannak egyfelelő retail és etail kiskereskedelmi vállalatok, melyek részére a “Supply” üzleti modellünk keretében biztosítunk rugalmas és megfelelően időzített szállítási szolgáltatásokat. Nagy vevőknek, akik sokszor döntenek egyes feladatok és folyamatok kiszervezése mellett, megvan a lehetőségük arra, hogy ezeket, mint moduláris szolgátatásokat az ALSO-tól vegyék ígénybe. Egy további nagyon fontos ügyfélcsoport a viszonteladók, akik lehetnek értéknövelő viszonteladók (VAR-ok), akik saját megoldásaikkal kiegészítve adják tovább a termékeket, vagy a kis-közepes piacot kiszolgáló SMB viszonteladók, akik között vannak részterületekre specializálódott rendszerházak, akik vállalatok vagy közintézmények IT beszállítói és szolgáltatói. Számukra az ALSO kompetenciáinak teljes tárházát tudjuk biztosítani a termékellátásra fókuszáló “Supply” üzleti modelltől kezdve a komplex megoldásokat biztosító “Solutions” üzletágon át a szolgáltatásként biztosított “as-a-Service” üzleti modell által nyújtott lehetőségekig.

Bejelentkezés

Jelentkezzen be az ALSO Hungary csoport online
értékesítési és ügyfélszolgálati platformjába!

Bejelentkezés

Regisztráció

Regisztráljon, és legyen ügyfele a régió vezető IT disztribútorának!

Regisztráció