Az ALSO Cloud Marketplace

Az Ön piactere felhőalapú- és hozzáadott értéket képviselő szolgáltatások széles választékával!

Az ALSO Cloud platformja sokkal többet kínál automatizált felhőalapú szolgáltatások továbbértékesítésénél. Az ALSO Felhő Piactér a legátfogóbb online értékesítési, támogatási, jelentési és önellátó piactér, a legkülönfélébb felhőalapú szolgáltatásokkal.

  1. Vissza

ALSO Felhő Piactér

Cloud szolgáltató
Az ALSO felhő szolgáltatók az ALSO Felhő Piactéren keresztül több ezer viszonteladó partnerüknek és azok ügyfeleinek biztosítják szolgáltatásaikat gyorsan és egyszerűen, valamint optimalizálják ügymenetüket az ALSO Professional Services segítségével.

Független szoftvergyártók (ISV)
A felhő ISV-k az egész világon előfizetési alapú üzleti modellel csatlakozhatnak az ALSO Felhő Piactérhez. A vertikálisan fókuszált vagy lokalizált szoftverek piaca gyorsan növekszik. Az ALSO Felhő Piactér összehozza a felhő ISV-ket több ezer európai viszonteladóval és azok végfelhasználóival.

Az ALSO Cloud Marketplace
Az ALSO Felhő Piactér szolgáltatással a felhő szolgáltatók, a felhő ISV-k és a viszonteladó partnerek társíthatnak, integrálhatnak és kezelhetnek különféle felhőalapú szolgáltatásokat, melyeket kivétel nélkül ügyfeleik igényeihez igazíthatnak - mindezt az cégükre szabott felhő piacterükön keresztül. Az ALSO felhőplatform automatizálja a felhőalapú szolgáltatások életciklusát az értékesítéstől a számlázásig, és megkönnyíti az alap- és a hozzáadott értékű szolgáltatások olyan kombinációjának kínálatát, amelyek az érintett szegmens igényeihez igazodnak.

Viszonteladó partnerek
A viszonteladó partnerek az ALSO Felhő Piacteret felhőalapú szolgáltatásaik társítására, értékesítésére és kezelésére használhatják saját felhőpiacukon, ahol összekapcsolhatják azokat már meglévő termékekkel és hozzáadott értékű szolgáltatásokkal. Ezáltal olyan szolgáltatáscsomagot tudnak létrehozni, amellyel a legversenyképesebb ajánlatot tudják kínálni piacukon.

Ügyfelek
Azokat az ajánlatokat használják, amelyeket az ALSO csatorna-partnerek készítettek és értékesítettek számukra.

Felhasználók
A munkáltatóik által nyújtott felhőalapú szolgáltatásokat használják.

Miért az ALSO Felhő Piactér a megfelelő megoldás az Ön számára?

ELŐNYÖK A VISZONTELADÓ PARTNEREK SZÁMÁRA

  • Rengeteg felhőszolgáltatás. Különböző felhő-szolgáltató és felhő-ISV számos, magas színvonalú felhőszolgáltatáshoz fér hozzá.
  • One-Stop-Shop. Állítson össze, értékesítsen és kezeljen különféle kategóriákból származó, egyedülálló szolgáltatáscsomagokat és elégítse ki a piaci keresletet!
  • Értéknövelt szolgáltatások. Használja az ALSO hozzáadott-érték szolgáltatásait, mint például a pénzügyi és marketing szolgáltatásokat, a zökkenőmentes belépéshez a felhő-üzletbe és a lehető leggyorsabb piacralépéshez!

ELŐNYÖK A FELHŐ SZOLGÁLTATÓK ÉS A FELHŐ ISV-K SZÁMÁRA

  • Bevétel. Gyorsan. A felhő szolgáltatók és a felhő ISV-k gyorsan és egyszerűen érik el helyi viszonteladó partnerek és ügyfelek ezreit ezáltal könnyen növelik bevételeiket.
  • Gyors piaci bevezetés. Indítsa el gyorsan szolgáltatásait az ALSO Felhő Piactéren, és összpontosítson azokra a tevékenységekre, amelyek a legnagyobb bevételt generálják az Ön számára.
  • Költségcsökkentés. Használja az ALSO szolgáltatás portfóliót és az ALSO Professional Services szolgáltatást a saját szolgáltatásainak optimalizálásához és kezeléséhez.
  • Növelje a hozzáadott értéket. Használja ki a növekvő felhőszolgáltatások iránti igényt, és vertikális, integrált megoldásokkal váljon megbízható felhőszolgáltatóvá vagy felhő-ISV-vé.

Ügyfélszolgálatunkat itt érheti el:

+36 20 3700 982

acmp.hu@also.com