ÉLJEN A KEDVEZMÉNNYEL MOST!

Használja ki ezt a lehetőséget, és nézelődjön garázsvásárunkon, ahol extra jutalmakat kap a HP termékek vásárlásáért cserébe! Minél gyorsabb, annál többet profitálhat a nagyszerű ajánlatok széles választékából.

"Vissza a gyökerekhez" - ez a garázsvásár mottója, mivel a HP sikertörténete egy egyszerű bérelt garázsban történő termékértékesítéssel kezdődött. Bill Hewlett és David Packard itt alapította meg vállalkozását, és itt indult el a mai világcég. Csakúgy, mint akkor, most is kiváló termékeket kínálunk verhetetlenül alacsony áron - ma azonban az "Online Garázsunkból".

MI A HP GARÁZSVÁSÁR?

Akárcsak a HP alapítói, Bill Hewlett és David Packard, mi is szeretnénk kiváló minőségű termékeket kínálni Önnek kedvező áron online garázsunkban. Ők ketten 1939-ben alapították meg cégüket egy bérelt garázsban, amely a lakásukhoz tartozott a kaliforniai Palo Altóban - a többi már történelem. Ma már úgy emlegetik ennek az immár globális vállalatnak az alapítását, mint a Szilícium-völgy születésének pillanatát, ahová a világ minden tájáról érkeznek high-tech cégek, hogy megalapítsák vállalkozásukat.

Garázsvásárunkkal költséghatékony lehetőséget teremtettünk ahhoz, hogy hozzáférjen a HP kiváló termékeihez, segítve Önt abban, hogy jelentősen növelje árrését. Az alacsony árú termékek megvásárlása és a szokásos áron történő továbbértékesítése lehetővé teszi, hogy haszonkulcsát tovább növelje. A kínálat a HP termékek széles választékát tartalmazza a különböző kategóriákból, amelyek közé tartoznak például a nyomtatók, notebookok, monitorok, kiskereskedelmi megoldások és még sok más termék, valamint opcionális kiegészítők. Növelje vásárlóerejét most!

HOGYAN MŰKÖDIK?

Napjainkban az IT-termékek gyors változásoknak vannak kitéve, a technikai fejlődés ugrásszerűen halad előre. Ennek eredményeként számos eszköz életciklusa egyre rövidebbé válik. A raktárkészletek elavulásának megelőzése és a termékek fogyasztóknak való átadása érdekében rendszeresen megrendezzük HP garázsvásár akciónkat, hogy vonzó ajánlatokat kínáljunk Önnek. Egy másik fontos, nem lebecsülendő mellékhatás a termékválaszték bővítése. Partnerünkként támogatjuk ezt a win-win helyzetet, és kérjük, fedezze fel hihetetlenül olcsó ajánlatainkat.