Natív, API-alapú prediktív e-mail védelem a Microsoft 365 számára

Míg a Microsoft 365 biztonsági képességei (pl. Exchange Online Protection) elfogják a legtöbb spam üzenetet és az ismert veszélyeket, a szervezeteknek további védelemre van szükségük az ismeretlen, dinamikus fenyegetésekkel szemben. Ezért javasolja a Gartner, hogy a Microsoft 365-et használó vállalkozások rétegzett megközelítést alkalmazzanak az e-mail biztonság terén.

A Vade Secure for Microsoft 365 védi a felhasználókat és üzleti vállalkozásokat a fejlett adathalászat, lándzsás adathalászat és rosszindulatú programok elleni támadásoktól. A natív API integrációnak köszönhetően a Microsoft 365-be integrálódó Vade Secure prediktív MI technológiákkal növeli a Microsoft 365 hatékonyságát és aláírás-alapú védelmeit - anélkül, hogy a felhasználóknak változtatniuk kellene levelezési szokásaikon.

Az ALSO Felhő Piactér Európa vezető cloud platformja

BELÉPÉS AZ ALSO FELHŐ PIACTÉRRE

REGISZTRÁCIÓ AZ ALSO FELHŐ PIACTÉRRE

Ismeretlen, célzott támadások felismerése Mesterséges Intelligenciával

A heurisztikus szabályokat és több mesterséges intelligencia alapú technológiát alkalmazó viselkedésszűrő motornak köszönhetően a Vade Secure for Microsoft 365 már az első e-mailnél blokkolja a támadásokat. A teljes e-mail, valós idejű viselkedés elemzésekor - beleértve az URL-eket és a mellékleteket -, a Vade Secure világszerte 600 millió védett postaládából származó adatokat és felhasználói visszajelzéseket használ fel a szűrőmotor folyamatos finomhangolása és a nagy pontosság biztosítása érdekében.

Sokoldalú adathalászat

Valós idejű, többrétegű viselkedéselemzést végez az e-mailen és az URL-en, követve az átirányításokat annak megállapításának érdekében, hogy végső oldal csaló-e. A gépi tanulási modellek az e-mail és az URL 47 tulajdonságát elemzik a rosszindulatú viselkedés szempontjából, míg a számítógépes látási algoritmusok módosított logókat, QR-kódokat és más, adathalász támadások során általánosan használt képeket keresnek.

Banner-védett ládzsás adathalászat

A természetes nyelvi elemző algoritmusok értelmezik a gyanús szöveget, míg az anomália észlelő rendszer egy névtelen profilt hoz létre, amely normális kommunikációs mintákat hoz létre az alkalmazottak számára. Az észlelt rendellenességek, például a megszemélyesítési kísérletek vagy a pénzügyi kérések, testreszabható figyelmeztető sávot jelenítenek meg, azonnal figyelmeztve a felhasználót.

Viselkedés-alapú anti-malware

Átfogó elemzést végez az e-mailek és a mellékletek eredetéről, tartalmáról és kontextusáról. A mellékletek ellenőrzésénél sokkal részletesebb megoldásként, a Vade Secure for Microsoft 365 jóval a vírusirtó és sandboxing technológiák előtt észleli a rosszindulatú programokat, a felhasználók számára késés nélkül.

Belső fenyegetések elleni védelem

Köszönhetően a Microsoft 365-tel való natív integrációnak, a Vade Secure megoldása folyamatosan ellenőrzi a belső e-mail forgalmat annak érdekében, hogy megakadályozza a belülről eredő támadásokat veszélyeztetett vagy esetlegesen feltört fiókok használatával.

Felhasználók által továbbfejlesztett, MI-alapú technológia, elfoglalt adminok számára

Automatikus javítás

A fenyegetések észlelését, automatizált, kézbesítés utáni kármentesítéssel egészíti ki. Kihasználva a Vade több, mint egymilliárd védett postafiókból származó, globális fenyegetéseket listázó, valós idejű adatbázisát, az Auto-Remediate folyamatosan beolvassa az e-maileket, és új fenyegetések észlelésekor automatikusan eltávolítja az üzeneteket a felhasználók postaládájából. Az adminisztrátorok egy kattintással manuálisan is orvosolhatják az üzeneteket.

Naplók és jelentések

Áttekinthetőség irányítópultokkal, jelentésekkel és a valós idejű naplókkal az észlelt és elhárított fenyegetések naprakész megtekintéséhez. Az adminisztrátorok egyetlen kattintással figyelemmel kísérhetik az e-mail forgalmat, azonosíthatják az aktuális eseményen alapuló e-mail fenyegetéseket, és elháríthatják a rosszul besorolt e-maileket.

Integrált visszacsatolási lehetőség

Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az e-mail fenyegetéseket közvetlenül a Vade Secure Biztonsági Műveleti Központjának (SOC) jelentsék a Microsoft Outlook levélszemét és adathalász gombjainak segítségével. A Vade Secure Feedback Loop a felhasználói visszajelzést létfontosságú fenyegetés-intelligenciává alakítja, amelyet a szűrő és az automatikus javítás hatékonyságának folyamatos fejlesztésére használnak.

Teljesen integrált megoldás a natív Microsoft 365 élményért

A biztonságos e-mail átjárókkal (SEG) ellentétben, amelyek MX rekord megváltoztatását igénylik és megzavarják az e-mail folyamatokat, a Vade Secure for Microsoft 365 a Microsoft API-val való natív integrációjának köszönhetően a Microsoft 365-en belül helyezkedik el.

Ez a megközelítés számos előnyt kínál az adminisztrátorok és a végfelhasználók számára egyaránt:

  • Nincs szükség az Mx rekord módosítására - Aktiválja a megoldást néhány kattintással - az MX rekord megváltoztatása nélkül.
  • EOP rétegződés - Bővítse az EOP-t olyan kiegészítő technológiákkal, amelyek elkapják a Microsoft által észre nem vett fenyegetéseket. A beépített összehasonlító jelentés számszerűsíti a Vade EOP-n felüli elfogási arányát.
  • Nincsenek összetett szabályok és konfigurációk - konfiguráljon egyszerű, fenyegetésalapú házirendeket, és vonja ezeket össze az Exchange Online-beállításokkal az ismétlődések elkerülése érdekében.
  • Nincsenek UX változások, nincs külső karantén - A felhasználók a megszokottak szerint dolgozhatnak a Microsoft Outlook alkalmazásban, minden felhasználói felület vagy környezet változás és külső karantén nélkül. A Vade a meghatározott házirendek alapján az Outlook mappákba szűri az e-maileket.

A Vade Secure for Microsoft 365 ismertető videói:

ALSO Felhő Piactér ügyfélszolgálatunk:

+36 1 888 3200 acmp.hu@also.com