1. Vissza


Növelje az együttműködést a HP-vel és a Poly-val

az Ön kapuja a továbbfejlesztett hibrid munkamegoldásokhoz

Növelje a hibrid munka hatékonyságát most


Maximalizálja nyereségét a HP Attach tartozékokkal és szervizzel

Bővítse kínálatát, és fokozza ügyfelei élményét a HP Attach tartozékok és szolgáltatások HP hardvermegoldásaikba való integrálásával. HP perifériáink, amelyek immár a Poly prémium üzleti fejhallgatókat is tartalmazzák, lehetővé teszik, hogy átfogó hardver-ökoszisztémákat építsenek ki, amelyek kiváló teljesítményt nyújtanak hibrid munkakörnyezetben.


Bővítse kínálatát

Legyen a Megbízható egyablakos viszonteladó

Összeállítottuk a HP perifériák választékát, hogy elősegítsük az Ön növekedését, és megbízható, egyablakos viszonteladóként megalapozzuk a hírnevét. Portfóliónk a következőket tartalmazza:

Nélkülözhetetlen kiegészítők

Kínálja fel ügyfeleinek a kötelező perifériákat, amelyek azonnal megvásárolhatók.

Hatékonysági és együttműködési eszközök

Értékesítsen olyan kiegészítőket, amelyek elősegítik a hibrid munkát, új kiegészítőnkkel, a Poly prémium üzleti fejhallgatókkal.

Szerezzen jutalmakat az ALSO Bonus Club pontokkal

Szerezzen Bonus Club pontokat minden jogosult tranzakcióval, amely HP hardvert, perifériákat és Poly megoldásokat foglal magában. Gyűjtsön pontokat az exkluzív ajánlatok széles skálájának eléréséhez, javítva a vásárlási folyamatot, és jelentős hozzáadott értéket adva minden egyes tranzakcióhoz.


Kezdjen el jutalmakat gyűjteni


Állítson össze periféria csomagokat a teljes HP-élményért

Biztosítsa a HP hardverfejlesztéseinek zökkenőmentes csomagját, beleértve a monitorokat, a Care Pack-eket és a Poly-termékeket, így biztosítva, hogy ügyfelei mindent megkapjanak, amire szükségük van.

Optimalizálja a hardveres felülértékesítéseket

Az integrált perifériák felülértékesítéssel az alapvető tartozékokat az értékesítés helyén helyezik el, javítva az értékesítési élményt és növelve a bevételt. Válasszon és reklámozzon HP hardvert és perifériákat, és csomagolja azokat Poly-termékekkel a verhetetlen csomagért. A Poly és a HP tartozékok és szolgáltatások szinergiája lehetővé teszi, hogy egyszerre két célt érjen el: a nyereség növelését és az ügyfelek elégedettségének optimalizálását. Ezenkívül, használja ki az ALSO személyre szabott támogatását a személyre szabott segítségért.


Vásároljon most, és szerezzen Bonus Club pontokat


A feltételek és kikötések érvényesek. Csak a jogosult tranzakciók után szerezhetőek pontok.