HPE StoreEasy

Egyszerűsített tárolási megoldások a strukturálatlan adatokat tartalmazó, fejlődő környezetek számára.

Hatékony, biztonságos fájltárolás magas rendelkezésre állás mellett

A HPE StoreEasy tárolási megoldásait nagy mennyiségű adat feldolgozására, a kiszolgálók hatékonyságának növelésére és az üzleti szempontból kulcsfontosságú adatok zökkenőmentes távoli elérésére tervezték. A granuláris adatdeduplikáció integrálásával több adatot tárolhat kevesebb helyen, így átlagosan 50-60%-os tárolókapacitást takaríthat meg. A fájlmegosztó és szinkronizálási funkció azt is lehetővé teszi, hogy a mobil alkalmazottak bárhonnan hozzáférjenek a fájljaikhoz, miközben kellő ellenőrzést biztosítanak a vállalati adatok felett.

A StoreEasy-megoldások könnyedén integrálhatók új és meglévő környezetekbe, így biztosítva az ügyfelei számára az egyszerű és zökkenőmentes kezelést. A beépített telepítővarázslókkal és a HPE StoreEasy irányítópulttal az informatikai generalisták leegyszerűsíthetik a konfigurációs folyamatokat, és nyomon követhetik a kapacitáskihasználást, a teljesítményt és az állapotot, mindezt egyetlen felületről.

A beépített biztonsági funkciók biztosítják az adatok védelmét, és a felhasználók számára elérhetővé teszik azokat, bárhol is legyenek. A hardveres titkosítás, a komplex hozzáférés-vezérlés és az opcionális felhőalapú biztonsági mentés együttesen magas rendelkezésre állású megoldást kínál ügyfelei számára, amely megvédi adataikat és könnyen hozzáférhetővé teszi azokat.

IIntegrálja a HPE StoreEasy
előnyeit ügyfele tárolási megoldásába

Nagyobb mennyiségű adat tárolása

A hatékony, részletes adatdeduplikációval ügyfelei a tárolókapacitás 50-60%-át takaríthatják meg, és nagyobb mennyiségű adatot tárolhatnak.

Távoli hozzáférés lehetősége

A fájlmegosztási és szinkronizálási funkció lehetővé teszi a mobil felhasználók számára, hogy bárhonnan hozzáférjenek a fájljaikhoz.

Egyszerűsített kezelés

Az integrált telepítővarázslók és a HPE StoreEasy irányítópult lehetővé teszik az informatikai generalisták számára, hogy leegyszerűsítsék a kezelési és telepítési folyamatokat.

Adatvédelem

A beépített biztonsági funkciók biztosítják az adatok védelmét, és a felhasználók számára elérhetővé teszik azokat, bárhol is legyenek.

Ismerje meg a HPE StoreEasy tárolási megoldásait

HPE StoreEasy 1460

Megfizethető, belépő szintű megoldás kisvállalkozások számára, amelyeknek a felhasználók dokumentumainak, képeinek, hangfájljainak és videóinak konszolidálására van szükségük.

A HPE StoreEasy 1460-megoldások többprotokollos fájlmegosztást és alkalmazástárolást biztosítanak kompakt és megfizethető 1U állványba szerelhető formában. Könnyen telepíthetők és kezelhetők, így tökéletesek kis munkacsoportok, kisvállalkozások vagy távoli irodák számára. A Microsoft Windows Storage Server 2016 előre telepítve van a négy belső LFF-meghajtóra az összes HPE StoreEasy 1460 modell esetében.

QuickSpecs letöltése

Látogasson el az ALSO online boltjába

HPE StoreEasy 1560

Megfizethető, belépő szintű toronymegoldás kisvállalkozások számára, amelyeknek a felhasználók dokumentumainak, képeinek, hangfájljainak és videóinak konszolidálására van szükségük.

A kompakt és megfizethető toronyformára épülő HPE StoreEasy 1560-megoldások több protokollos megosztást és alkalmazástárolást biztosítanak olyan környezetekben, ahol nincs hely az állványokon. Könnyen telepíthetők és kezelhetők, így tökéletesek kis munkacsoportok, kisvállalkozások vagy távoli irodák számára. A Microsoft Windows Storage Server 2016 (Standard Edition) előre telepítve van a négy belső LFF-meghajtóra az összes HPE StoreEasy 1560 modell esetében.

QuickSpecs letöltése

Látogasson el az ALSO online boltjába

HPE StoreEasy 1660

Sokoldalú, kapacitásra optimalizált fájltárolás a növekvő vállalkozások számára, amelyeknek konszolidálniuk kell a strukturálatlan adat- és alkalmazásterhelést.

A PE StoreEasy 1660-megoldások nagy kapacitást kínálnak, ami segít csökkenteni a GB-onkénti költséget. A négy- vagy nyolcmagos processzor (modelltől függően), az akár 16 LFF hot-plug meghajtórekesz és a külső bővítési lehetőség optimalizálják ezt a sűrű, megosztott tárolási megoldást, amely 2U formátumú, kis, közepes vagy nagy IT-környezetek számára. A Microsoft Windows Storage Server 2016 (Standard Edition) minden HPE StoreEasy 1660 modellen előre telepítve van a tükrözött szilárdtestalapú meghajtókra.

QuickSpecs letöltése

Látogasson el az ALSO online boltjába

HPE StoreEasy 1660 Expanded

Bővíthető, kapacitásra optimalizált tárolási megoldás közép- és nagyvállalatok számára, amelyeknek konszolidálniuk kell a strukturálatlan adat- és alkalmazásterhelést.

Optimalizált sűrűségű, hálózathoz csatlakoztatott tárolóeszköz (NAS) 2U állványba szerelhető kivitelben, 28 LFF hot-plug meghajtóhellyel és akár 448 TB formázás nélküli belső kapacitással. A megoldás, amely a StoreEasy 1660 Expanded tükrözött szilárdtest-meghajtókra előre telepített Microsoft Windows Storage Server 2016 megoldással rendelkezik, ideális a tömeges fájladatok és a másodlagos tárolási munkaterhelések számára.

QuickSpecs letöltése

Látogasson el az ALSO online boltjába

HPE StoreEasy 1860 Expanded

Vállalati szintű, bővíthető tárolási megoldás a növekvő felhasználói igényekkel és erőforrás-igényes strukturálatlan adat- és alkalmazásterheléssel rendelkező nagyvállalatok számára.

A HPE StoreEasy 1860-megoldások vállalati szintű teljesítményt, bővíthetőséget és rugalmasságot biztosítanak. A négy- vagy nyolcmagos feldolgozás (modelltől függően), a teljesítményt biztosító 24 (vagy több) belső SFF-adatmeghajtó és a külső bővíthetőség optimalizálják ezt a megosztott tárolási megoldást, amely 2U formátumú, nagy IT-környezetek számára készült. A Microsoft Windows Storage Server 2016 (Standard Edition) minden HPE StoreEasy 1860 modellen előre telepítve van a tükrözött szilárdtestalapú meghajtókra.

QuickSpecs letöltése

Látogasson el az ALSO online boltjába

Az ALSO-előny: HPE StoreEasy

Határozza meg és konfigurálja a HPE StoreEasy-megoldást az ALSO segítségével. A szakértői tanácsokkal, innovatív tudással és személyre szabott ajánlásokkal örömmel segítünk Önnek abban, hogy megtalálja az ügyfelei igényeinek megfelelő megoldást

Támogatás a fejlesztéstől a telepítésig

Akár saját maga hajtja végre, akár a HPE Pointnext szolgáltatást használja, értékesítési és műszaki csapataink örömmel támogatják Önt az út minden lépésében.

Helyszíni termékszakértők

Helyi termékszakértőink innovatív ismeretekkel és tippekkel szolgálnak az Ön országában aktuális ajánlatokkal kapcsolatban.

Műszaki támogatás a konfigurációhoz

Konfigurálja a HPE StoreEasy-megoldásokat az ALSO szakértői támogatásával és tanácsaival

Támogatás árajánlatokkal

Az ALSO értékesítési csapata örömmel kínál barátságos és egyszerű támogatást a HPE StoreEasy-ajánlat elkészítésekor.

Kérdései vannak a HPE StoreEasy-megoldásokkal kapcsolatban?
Hívja munkatársainkat.

ALSO csapatának tagja, amely tapasztalt HPE értékesítési és termékspecialistákból áll.

Lépjen kapcsolatba velünk

KÉRJEN HÍVÁST

iQuote felkeresése

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK