1. Vissza

Aruba Action Partner Club

Csatlakozzon és legyen tagja az Aruba Instant On közösségnek!

Regisztráljon most és csatlakozzon az ARUBA Instant On Partner Club-hoz! A közösségi felületet azon partnerek számára tervezték, akik szeretnék felgyorsítani az Aruba Instant On hálózati megoldások értékesítését az SMB piacon. Legyen részese Ön is az ACTION Partner Club tagok számára nyújtott előnyöknek, szolgáltatásoknak és ke dvezményeknek, csatlakozzon most! A regisztráció csak néhány lépésből áll.


REGISZTRÁLOK AZ ARUBA ACTION PARTNER CLUB-BA!

Előnyök:

Fejlessze vállalkozását

Az Aruba Instant On termékekkel egyszerűen kezelhető, átfogó hálózati megoldást értékesíthet kis- és középvállalkozások számára. Az Aruba ACTION Club-hoz a legfrissebb termékinformációkat, képzéseket, valamint értékesítési és marketingforrásokat biztosítja az értékesítések fellendítése és a megfelelő ügyfél támogatás érdekében.

Tanuljon másoktól, ossza meg tapasztalatát!

Az oldalon kapcsolatba léphet viszonteladó partnerekkel, Aruba szakértőkkel, emellett első kézben kaphat információt a legújabb hírekről

Ösztönző programok

Az Action Club regisztrált partnerei számára folyamatos ösztönző programokat biztosítanak, beleértve a forgalom utáni visszatérítéseket, utalványokat, termékeket.**Az ösztönző programok kizárólag a Hewlett Packard Enterprise szervezésében történnek.