1. Vissza

HPE-TERMÉKEK ÉS -MEGOLDÁSOK

Ismerje meg a HPE-termékek és -megoldások széles választékát. Ezt követően tudja meg, hogy az ALSO hogyan segíthet Önnek finomítani az ajánlatát, hogy megfeleljen ügyfelei üzleti igényeinek.

HPE-kiszolgálók és -rendszerek

Fedezze fel a HPE iparágvezető szerverrendszereit és tegyen szert a rugalmas, felhőalapú, intelligens számítási kapacitás biztosításához szükséges szakértelemre.

Kiszolgálók és rendszerek megismerése

HPE Storage és Backup

Az ALSO segít Önnek személyre szabott HPE Storage- és Backup-megoldásokat kialakítani ügyfelei számára. Találja meg a tökéletes megoldást a skálázás, konfiguráció, biztonság és árképzés terén szerzett szakértelmünk segítségével.

Tárolási megoldások keresése

Aruba Networking

ALSO hálózatépítéstől az innovatív helymeghatározási szolgáltatásokig támogatni tudja az Aruba projektjeit kis- és nagyvállalatoknak szánt hálózati megoldásokkal.

Hálózatépítés megkezdése

HPE Proliant DL Gen10

A HPE ProLiant DL Gen10 sorozat a 25 éves kiszolgálóinnovációra épülő, sokoldalú, állványba szerelhető kiszolgálók sorozata, amelyek alkalmasak a különböző méretű adatközpontok változatos munkaterheléséhez.

Tudja meg, mit nyújthat a HPE ProLiant DL Gen10 az Ön és ügyfelei számára.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Tegyen szert az ALSO nyújtotta előnyökre

Gyorsítsa fel HPE-üzletét az ALSO támogatásával. Termék- és értékesítési szakértőinkből álló csapatunk segítséget nyújthat Önnek a legjobb megoldások kiválasztásában és megvalósításában.

  • HPE-szakértőkből álló helyi csapat a vállalkozása fejlődésének érdekében
  • Árképzési és konfigurációs támogatás
  • Napi 24 órás rendelés az iQuote-on és az ALSO Webshopon keresztül
  • Rendszeres képzések és oktatások.