HPE Fájl- és Objektumtárolás

A strukturálatlan adatok növekedésének kezelésére tervezett HPE fájl- és objektumtárolási megoldások segíthetnek ügyfeleinek visszanyerni az irányítást bővülő tárolási igényeik felett.

Vegye át az irányítást a strukturálatlan adatok igényei felett a HPE fájl- és objektumtárolási megoldásokkal

Nem számít, hogy ügyfelei KKV-k, amelyek távoli dolgozók kis csoportjait támogatják, vagy nagyvállalatok, amelyek igényes, strukturálatlan adat- és alkalmazási számítási feladatokkal rendelkeznek, a HPE fájl- és objektumtárolás egyszerű, sokoldalú, költséghatékony és skálázható megoldásokat kínál, amelyek szinte minden igényt kielégítenek.

A HPE fájl- és objektumtárolási megoldásai rugalmas, önvédő platformokkal védik a strukturálatlan adatokat, és csökkentik a biztonsági kockázatokat az adattitkosítás és törlésmegelőzés révén. Egyszerűen kezelhetők és könnyen telepíthetők, nem igényelnek informatikai szakembereket, és adatmobilitást kínálnak a fizikai helyszínek és a nyilvános felhő között.

Készítse fel ügyfeleit az adatok összetettségének leküzdésére

Robusztus adatvédelem és biztonság

Az önvédő platformok az adattitkosítás és a törlésmegelőzés révén csökkentik a biztonsági kockázatokat.

Zökkenőmentes felhőbeli mobilitás

Kínáljon skálázható rendszereket több helyszín és a nyilvános felhő közötti adatmobilitással.

Bővíthető, szoftveresen definiált tárhely

Rugalmas kapacitás, csökkentett adatközponti költségek és értékesebb terület szoftveresen definiált tárolási funkciókkal.

Könnyedén kezelhető és telepíthető

Egyszerűen beállítható, kiépíthető és felügyelhető egyetlen kezelőkonzolról – ideális megoldás az informatikai szakemberek számára.

Ismerje meg a HPE fájl- és objektumtárolási megoldásait

HPE StoreEasy

A HPE StoreEasy könnyen kezelhető, központosított platformot kínál nagy dokumentumok, képek, hang- és videófájlok biztonságos tárolásához. Rugalmas, hatékony és megbízható fájltárolást biztosít a kis- és középvállalkozások számára, jobb teljesítménylehetőségeket tesz lehetővé az erőforrás-igényes számítási feladatokhoz, és kiterjedt biztonsági megoldásokat kínál.

ISMERJ MEG A HPE STOREEASY MEGOLDÁSAIT

ALSO előny – HPE fájl- és objektumtárolás

Hagyja, hogy az ALSO segítsen Önnek meghatározni és konfigurálni a tökéletes fájl- és objektumtárolási megoldást. Szakértői tanácsadással, élvonalbeli ismeretekkel és egyedi ajánlásokkal segítünk Önnek abban, hogy ügyfelei igényeihez igazítsa a megfelelő megoldásokat.

Támogatás a tervezéstől a telepítésig

Értékesítési és műszaki csapataink minden lépésnél tanácsot adnak és támogatják Önt – függetlenül attól, hogy a bevezetést saját maga végzi, vagy a HPE Pointnext megoldást használja.

Helyi termékszakértők

Helyi termékszakértőink naprakész információkkal és tanácsokkal látják el Önt az országa legújabb ajánlataival kapcsolatban.

Speciális konfigurációs támogatás

ALSO szakértői támogatással és útmutatással konfigurálhatja állványait.

Árajánlatkérési támogatás

Egészítse ki árajánlatát az ALSO értékesítési csapatának barátságos, közvetlen támogatásával.

Problémába ütközik a fájl- és objektumtárolási megoldásokkal?
Hívja munkatársunkat.

Az ALSO tapasztalt HPE-értékesítési és -termékszakértőkből álló csapatának tagja.

Lépjen kapcsolatba velünk

KÉRJEN HÍVÁST

ACMP felkeresése

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK