HPE PointNext

Kínálja fel ügyfeleinek a HPE támogatási és garanciális termékeinek új csomagját – és szerezzen egyidejűleg HPE Engage & Grow-pontokat

További információkA támogatási szolgáltatások újragondolása a HPE PointNext segítségével

A HPE PointNext szolgáltatási közvetlen összeköttetést biztosítanak ügyfelei számára a HPE műszaki szakértőivel, hogy segítsenek nekik megoldani a gyakori problémákat, így az ügyfélszolgálati csapat a speciálisabb feladatokra koncentrálhat.

A HPE PointNextnek köszönhetően azonban első osztályú támogatást kínálhat, minden eddiginél rövidebb idő alatt.

HPE Tech Care

Személyre szabott termékspecifikus ügyfélszolgálatot kínál, így csapata több időt tölthet vállalkozása fejlesztésével.

A termékek telepítésétől és beállításától a konfigurációs és javítási problémák diagnosztizálásáig a HPE Tech Care technikai támogatást nyújt az összes HPE-kiszolgálóhoz, -tárolóhoz és hálózati termékhez.

A HPE Tech Care tartalma:

  • Online és telefonos támogatás
  • Műszaki útmutatás egy sor termék működtetéséhez és kezeléséhez
  • Közvetlen hozzáférés a HPE termékspecifikus műszaki szakértőihez
  • Prediktív támogatás MI-alapú virtuális ügynöki élménnyel

Rendelje meg most

Így működik

A HPE PointNext segítségével az emberi és digitális tapasztalatok ötvözésével olyan innovatív ügyfélélményt kínálhat, amely teljesen új szintre emeli a támogatási szolgáltatásait.

Ügyfelei hozzáférhetnek egy 5 éves támogatási modellhez is, amelyet úgy terveztek, hogy hosszabb ideig biztosítson garanciális szolgáltatásokat.

Regisztráljon a HPE-partnerprogramra

Győződjön meg arról, hogy rendelkezik HPE-partnerazonosítóval
További információk

Hozzon létre egy Engage & Grow-fiókot

Regisztráljon az Engage & Grow programra, és szerezzen hozzáférést kategóriavezető programunkhoz, amely mindent megad, amire szüksége van HPE-üzletének felépítéséhez

További információk

Ne felejtse el hozzáadni a PointNext szolgáltatásait!

A HPE Engage & Grow-pontok megszerzéséhez ne felejtse el hozzáadni a HPE PointNext Tech Care-csomagokat a termékkonfigurációihoz az iQuote felületén.

Adjon le rendelést az ALSO-nál

Konfigurálja és rendelje meg a HPE-kiszolgálómegoldásokat az iQuote felületén

További információk

Adja le rendelését

Miután visszaigazoltuk rendelését, megkapja a HPE Engage & Grow-pontjait.

Az értékesítés fokozása a HPE PointNext segítségével

Miután létrehozta HPE Engage & Grow-fiókját, hozzáférést kap a HPE Partner Portalhoz, ahol exkluzív HPE PointNext-marketinganyagok találhatók. Itt mindent megtalál, amire szüksége van ahhoz, hogy a HPE PointNext szolgáltatásait népszerűsítse ügyfelei körében és maximalizálja értékesítéseit.

Használja ki a következők előnyeit:

  • Marketingeszközök: a közösségi bejegyzésektől az értékesítési prezentációkig, infografikákig és videókig mindent megkap, amire szüksége van a HPE PointNext népszerűsítéséhez ügyfelei körében.
  • Értékesítéstámogató eszközök: minden olyan kulcsfontosságú információ, amelyre az értékesítési csapatnak szüksége van további ügyletek lezárásához. Használja a HPE PointNext szolgáltatásainak számítási kerekét a konkrét megoldások ajánlásához.

Hozzon létre fiókot

HPE Complete Care

Szakértő HPE-ügyfélszolgálat a teljes IT-infrastruktúrához. Kifejezetten nagy, összetett vagy több helyszínes környezetekhez és örökölt rendszerekhez tervezték.

Kombinálja meglévő támogatási szolgáltatásait a HPE Complete Care megoldással, hogy rugalmas és testreszabható infrastruktúra-támogatást nyújtson ügyfelei pontos igényeinek megfelelően.

A HPE Complete Care tartalma:

  • Közvetlen hozzáférés a kijelölt szakértői csapathoz a több beszállítós környezetekben
  • Moduláris, a peremhálózattól a felhőig terjedő támogatás, amely személyre szabott, hogy megfeleljen az Ön pontos igényeinek
  • Számos megoldási blokkot tartalmaz, amelyek célja az ügyfelek teljes IT-környezetének optimalizálása és korszerűsítése
  • Válasszon három ügyfélszolgálati szint közül

Rendelje meg most

További információk

Ha bármilyen kérdése van a HPE PointNext megoldással kapcsolatban, további információkért forduljon a helyi ALSO-csapathoz.


Lépjen kapcsolatba velünk