HPE STORAGE- ÉS BACKUP-MEGOLDÁSOK

Ismerje meg a világ legintelligensebb tárolási megoldásait, és segítsen ügyfeleinek olyan adatplatformokat létrehozni, amelyek példátlan felügyelettel, rugalmassággal és egyszerűséggel működtetik és védik munkaterhelésüket.

Aknázza ki a lehetőségeket a HPE tárolási és biztonsági mentési portfóliójával

Támaszkodjon az ALSO iparágvezető HPE-szakértelmére, és gyorsítsa fel képességét robusztus, felhőre kész, intelligens adatvédelmi megoldások kifejlesztését, amelyek forradalmi eredményeket nyújtanak ügyfeleinek.

MI-alapú agilitás

Autonóm megoldások, amelyek csökkentik az infrastruktúra kezelésének terheit, így ügyfelei az üzleti innovációra összpontosíthatják erőforrásaikat.

Továbbfejlesztett adatmobilitás

Biztosítson lehetőséget ügyfeleinek, hogy kihasználják a hibrid felhő lehetőségeit a natív felhőintegrációval, amely gondoskodik arról, hogy a folyamatok bárhol futtathatók legyenek.

Páratlan folytonosság és biztonság

Biztosítson olyan következő generációs tárhelyet ügyfeleinek, amely robusztus és modern biztonságot nyújt anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie a kulcsfontosságú számítási feladatok rendelkezésre állásában.

HPE all-flash és hibrid tároló

Alakítsa át az adatközpontokat all-flash és hibrid tárolási megoldásokkal, és szabadítsa fel az ügyfelek adataiban rejlő lehetőségeket az Intelligens adatplatform segítségével.

HPE all-flash és hibrid tárolási lehetőségek összehasonlítása

HPE Storage virtuális gépekhez és konténerekhez

Aknázza ki a virtualizált adattárolási megoldásokban rejlő korlátlan lehetőségeket, és biztosítson jobb teljesítményt, skálázhatóságot és felügyeletet az 1. rétegbeli és kulcsfontosságú környezetek számára.

HPE Storage böngészése virtuális gépekhez és konténerekhez

HPE biztonsági mentés és adatvédelem

A flash-tárolóba integrált, felhőbe épített adatvédelmi megoldásokkal iparágvezető biztonsági mentést, archiválást és vészhelyreállítást biztosíthat.

Ismerje meg a HPE biztonsági mentést és adatvédelmet

HPE fájl- és objektumtárolás

A HPE fájl- és objektumtárolási megoldásai a növekvő strukturálatlan adathalmazok számára készültek, védik az adatokat, felhőalapú skálázhatóságot és rugalmasságot biztosítanak, és szoftveralapú architektúrával csökkentik a költségeket.

HPE fájl- és objektumtárolás megtekintése

Tekintse meg a HPE tárolási és biztonsági mentési megoldásait

UGRÁS AZ ALSO WEBÁRUHÁZRA

ALSO nyújtotta előnyök – tárolási és biztonsági mentési megoldások

Hagyja, hogy az ALSO segítsen Önnek meghatározni és konfigurálni a tökéletes tárolási és biztonsági mentési megoldásokat. Szakértői tanácsadással, élvonalbeli ismeretekkel és egyedi ajánlásokkal segítünk Önnek abban, hogy ügyfelei igényeihez igazítsa a megfelelő megoldásokat, és megbízható, felhőalapú, intelligens adatvédelmi megoldásokat nyújtson.

Támogatás a tervezéstől a telepítésig

Értékesítési és műszaki csapataink minden lépésnél tanácsot adnak és támogatják Önt – függetlenül attól, hogy a bevezetést saját maga végzi, vagy a HPE Pointnext megoldást használja.

Helyi termékszakértők

Helyi termékszakértőink a legfrissebb ismeretekkel és tanácsokkal szolgálnak a legújabb kínálattal kapcsolatban.

Speciális konfigurációs támogatás

ALSO szakértői támogatással és útmutatással konfigurálhatja tárolási és biztonsági mentési megoldásait.

Árajánlatkérési támogatás

ALSO értékesítési csapata barátságos és közvetlen támogatással segíti a tárolási és biztonsági mentési árajánlat elkészítését.

Nehézségekbe ütközik a tárolási és biztonsági mentési lehetőségek terén?
Hívja munkatársunkat.

ALSO tapasztalt HPE-értékesítési és -termékszakértőkből álló csapatának tagja

ACMP felkeresése

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Lépjen kapcsolatba velünk

KÉRJEN HÍVÁST